Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.475
Само вие ширете ја нашата култура насекаде по светов...Битно е да се јаде говнаааааааа ... нели ?
Само вие ширете ја нашата култура насекаде по светов...Битно е да се јаде говнаааааааа ... нели ?
Е ако де.....нека видат што е македонче не ќе се лажиме сега И ние добро се познаваме па и нека не запознаат. А и од каде знаеш ако им се допадне ова на западниве копуци можеби ќе прерасне во нов правец во литературата и културата.Само вие ширете ја нашата култура насекаде по светов...
А бе супер е. Еве сега и грчките тролови кога ќе се распишуваат, ќе имате ретка прилика да го збуните Гасол од историја. Приказната ќе заврши како со шумарот
сеа знам каталонец е, тие се малку „онакви“ али ипак... плус пиша дека...Day of preparation for our game tomorrow against Macedonia. Today we'll watch the quarters of the other side of the bracket
Watching the match of Lithuania against Macedonia, one of them will be our next rival in semifinals#Eurobasket2011
Macedonia ha ganado y será nuestro rival de semis. Es un equipo muy peligroso como están demostrando
Најјаки се тие дватаАбе топ е све, него што ни се мешаат овие во муабетот?
ВРВ!!!
а едни фатиле тераат муабет за ерепублик леее лугево се
Глеаш, немало потреба од вреѓање. Да му пуштиме некој спојлери да му мава доволно еАбе да го е*ам, често пати профилите им се водени од менаџери. Тој на твитер пиша
сеа знам каталонец е, тие се малку „онакви“ али ипак... плус пиша дека...
paugasol Pau Gasol
You know that my next read will be "Game Of Thrones" but I'll wait to start reading it after the championship is over.
немоеш да му замериш.
Ја сликава ќе му ја постирам...Глеаш, немало потреба од вреѓање. Да му пуштиме некој спојлери да му мава доволно е
овие двајцава ми го продложиа животот само незнам дали се зезаат или ств се толкави идиотиИма по нешто. Лајкни и...
Ти бе добар си? Старо/ново?
Онака, факс почињам и то. Ти како си
Абе топ е све, него што ни се мешаат овие во муабетот?
Остај ги, ни љубоморат нешто. Абе играш Ерепублик?
Па играм, онака минимално колку за лепче. Ти?
Една женска ми стаи лајк, па го тргна! СИ ГО САКАМ НАЗАД! А ја сакам и неа.
Мене ми стискаат али џабе. Имам женска. ДЕВОЈКИ НЕ СУМ СЛОБОДЕН АЛИ АНГЕЛ Е ГРД. Тое...
Абе Пау требаше да ми мести едни, бриши ова... ПАУ јави се! ПАПАПАПАУ!
Чек да зеам цигарите...
Абе не сфаќам зашто спие у 01:47, а утакмицата е од 16:30...
КЕ МУ СЕ ОЛАДИ МЛЕКЦЕТОООООО!!!!
Извинете за офтопик ама морав ако ми објасни некој што врска има ова со Гасол и нашето име ќе го частам
sega ce te banira poso e adminовие двајцава ми го продложиа животот само незнам дали се зезаат или ств се толкави идиоти
Aко не заебе ќе направиме да ја запали Ќе го дознае секој детаљ пред да го прочитаГлеаш, немало потреба од вреѓање. Да му пуштиме некој спојлери да му мава доволно е