ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne sum sedel lani tuku juni i letovo koga se isprazni domov togash prakticno domot rabpti kako motel i moze da sedi sekoj...a sedev bidejki sum pocetnik i mi e mala platata a i ne sum nicij platenik ova valjda treba da mi se priznae za plus neli vojskovodecu?

Не лажи, седеше в студентски цела година, а не беше студент.

Ајде пак сега ќе ти објаснам пошо се докажа како амеба и стварно заслужи. ЈАС НЕ ТЕ МРАЗАМ, НЕМАМ ПРИЧИНА ОД ТОА.
Али ако ти е полесно да го дефинираш тоа така и да освен тоа, ништо друго не ти доловува тоа што не те сакам и ме нервира твојата глупавост, нека ти е. А ако сакаш да бидеш виден по телевизиите имаш многу начини. Во последно време само е потребно да имаш малку повеќе пари, односно татко ти да продаде 2-3 ниви, да отидеш кај Јован Јованов, да му ја кажеш твојата желба дека сакаш да те има на телевизија и тој веднаш ќе ти напише стихотворба која ќе ја интерпретираш на таа телевизија на која ќе и платиш. Мојот ташак е доволно голем за да може да пенетрира и да ја задоволи девојка ми. Тоа ми пружа доволна сатисфакција да не морам да удирам по тие твои големи риби. А ако ти патиш од акутен неебитис и ако ова ти е сатисфакција, пак те сфаќам бе Саше.
Nemam nivi be i glasot mi e ko ckripenje na vilushka pi zagorena tava..toa e toa decki vashite vkusovi se poinakvi ili pak se zadovoluvate so plukanje, plukanjeto vi e engine so koj se hranite neuspeshni od sekoj aspekt pa ovde zamaskirani (nemate muda ni pod ime da se stavite pa ko maskenbal nekoj pod maski plukate ni za toa nemate muda be da kazete koj ste so slika i imae i prezime) kenjate be i prodavate muda za bubrezi ...
--- надополнето: Sep 15, 2011 8:15 PM ---
Не лажи, седеше в студентски цела година, а не беше студент.
Znaci jas se vrativ od amerika vo fevruari 2011, sedev na stan do juni, i vo juni i letoto sedev vo goce bidejki taka mi beshe poevtino i togash goce e prakticno motel...sho sega da ti izvadam smetki od struja od stanot li sho treba sega za da ti dokazam?

Znaci jas se vrativ od amerika vo fevruari 2011, sedev na stan do juni, i vo juni i letoto sedev vo goce bidejki taka mi beshe poevtino i togash goce e prakticno motel...sho sega da ti izvadam smetki od struja od stanot li sho treba sega za da ti dokazam?

Јок. Гоце како мотел функционира од Јули, а не Јуни. А ти и пред Јуни беше во Гоце.
Доста лажеш.

Nemam nivi be i glasot mi e ko ckripenje na vilushka pi zagorena tava..toa e toa decki vashite vkusovi se poinakvi ili pak se zadovoluvate so plukanje, plukanjeto vi e engine so koj se hranite neuspeshni od sekoj aspekt pa ovde zamaskirani (nemate muda ni pod ime da se stavite pa ko maskenbal nekoj pod maski plukate ni za toa nemate muda be da kazete koj ste so slika i imae i prezime) kenjate be i prodavate muda za bubrezi ...

Го кажа Саше ова... и остана жив. Ме интересира премногу, што мислиш по тебе, колку години иам? И име и презиме сосе линк од фејсбук профил ќе добиеш по приватна порака. Пошо не сум нешто баш социјално расположен, не го оставам тука.

Ja mislam deka si sepak subjektiven. Nemoze iljadnicite shto mi se obratijas to na fb shto na youtube shto po ulici i vo avtobus i po marketi po pazari obicen narod pa i taksistite recisi site me imaa gledano do sega sho se vozev..site se odusheveni od emisjata..mislam deka ima neshto kaj vas shto od zloba li od zavist li od inat li ne razbiram imate be odbivnost kon iskreniot obid da se ispleskaat politicarite i novinarite koi go zasluzile toa..ok sepak ne moze site da me sakaat kje MORA DA SE POMIRAM so toa jbg..iako ne mi se jasni sekako..
Сам си призна дека незнаеш скоро ништо за политиката. Имаш среќа што гости ти се претежно луѓе од типот на Латас за кои политиката значи ширење на дезинформации. Постарите колеги новинари не те исплескаа затоа што имаат разбирање за тебе како помлад колега. Мој совет, никогаш немој да се осудиш да повикаш искусен политичар во емисија.

Сам си призна дека незнаеш скоро ништо за политиката. Имаш среќа што гости ти се претежно луѓе од типот на Латас за кои политиката значи ширење на дезинформации. Постарите колеги новинари не те исплескаа затоа што имаат разбирање за тебе како помлад колега. Мој совет, никогаш немој да се осудиш да повикаш искусен политичар во емисија.
Pa bea Andov, Marjan Gjorcev, Zmejkovski, Blaze Ristovski, Pande Kolemishevski, Dimitar MIrcev, Stevo Pendarovski..se jaki zverki bea..
--- надополнето: Sep 15, 2011 8:24 PM ---
Го кажа Саше ова... и остана жив. Ме интересира премногу, што мислиш по тебе, колку години иам? И име и презиме сосе линк од фејсбук профил ќе добиеш по приватна порака. Пошо не сум нешто баш социјално расположен, не го оставам тука.
Me boli kur be joni kolku imash zasho se kriete kako lebarki pod sudoper da ve ebam sho ne se prikazete koj ste mashki so tashak tuku napagjate kako letece bombarderi sho bi rekol Stevce Jakimovski..

Pa bea Andov, Marjan Gjorcev, Zmejkovski, Blaze Ristovski, Pande Kolemishevski, Dimitar MIrcev, Stevo Pendarovski..se jaki zverki bea..

Me boli kur be joni kolku imash zasho se kriete kako lebarki pod sudoper da ve ebam sho ne se prikazete koj ste mashki so tashak tuku napagjate kako letece bombarderi sho bi rekol Stevce Jakimovski..
ТИ СИ КРИВ ШТО СЕ ВПУШТАШ ВО ПРОВОКАЦИИ
--- надополнето: Sep 15, 2011 8:26 PM ---

не ми го задевај Вилич јас ке му пресудам ,детето е во некој филм .

Јок. Гоце како мотел функционира од Јули, а не Јуни. А ти и пред Јуни беше во Гоце.
Доста лажеш.
Pa goce pocnuva da se prazni na krajot na godinata bidejki dosta studenti diplomiraat i si odat razbrav deka ima prazno mesto i se ubaciv..eve ne pametam tocno moze sum sedel 10 dena na krajot na maj i juni...toa sega me pravi prestanik neli sega kolku li si srekjen shto otkri eden korumpiran novinar :D

Pa goce pocnuva da se prazni na krajot na godinata bidejki dosta studenti diplomiraat i si odat razbrav deka ima prazno mesto i se ubaciv..eve ne pametam tocno moze sum sedel 10 dena na krajot na maj i juni...toa sega me pravi prestanik neli sega kolku li si srekjen shto otkri eden korumpiran novinar :D

Игорче, биди фин и одговори ми на тоа што ти пишав.

Да, гледав. И ти личеше на импресионирано детенце, кое ужива во нивните приказни - не им се спротивстави за ништо, не постави никакво потпрашање. На тие емисии добивав впечаток дека ти си вишок во студиото, можеа да си раскажат се’ што сакаат и без тебе. Спротивставување на Латас и Борјан (кои пленат со нивните идиотски ставови) и бркањето на свинчето од емисија според мене и не е некаков успех.

Inaku mi dolzish izvinuvanje mi rece "ne lazi, sedeshe vo goce cela godina" a ne beshe siguren vo toa samo jadesh gomna zlobno i pokvareno iako ti velam deka od USA se vrativ vo fevruari a sedev na stan potoa nekolku meseci no poradi opshta nemashtija i slicno doznav deka ima prazno mesto vo goce na krajot na godinata i morav da se znaogjam..mislam ok cenam shto sakash da otkriesh nepravilnosti no sepak mi dolzish izvinuvanje mladicu ovde zgreshi i neosnovano mi zakalemi neshto shto ne sum go napravil iako ste pod profili i ne ste so ime i prezime ama sepak valjda bre i vie mozete da se izvinite koga kje zgreshite..

Ниту се кријам, ниту тоа ми е намера. Во пораки ти објаснив се убаво, ете ме. Дури ни тогаш кога ќе имаш шанса да на начекаш негде на улица и да ме пребиеш или убиеш, нема да го сменам моето мислење за тебе како квази и самонаречен политички новинар со лоша смисла за хумор.

Да, гледав. И ти личеше на импресионирано детенце, кое ужива во нивните приказни - не им се спротивстави за ништо, не постави никакво потпрашање. На тие емисии добивав впечаток дека ти си вишок во студиото, можеа да си раскажат се’ што сакаат и без тебе. Спротивставување на Латас и Борјан (кои пленат со нивните идиотски ставови) и бркањето на свинчето од емисија според мене и не е некаков успех.
e tuka si donekade u pravo...nemav osnova na shto da se sprotistavam na odgovorite shto mi doagjaa od Mircev, Gjorcev, Risteski, Pendarovski itn...pa i Vankovska...

Игорче, биди фин и одговори ми на тоа што ти пишав.

мики ти си модеартор така?

еве овој навредува член на форум, зашто нема бан, пријател тие? роднина? секс партнер?

Bravo Sashe, bash ti mi trebashe. Bash sakav da ti kazham deka si blagorecheno kreten vo neevoluirana forma, ameba. Ti kje go reshavash i mediumski nokautirash Boki13? Po toa se vide kolku ti fakja crpkata shtom nego ne mozheshe da go izdrzhish. Se vide kolku si inteligenten koga zapochna konflikt so Latas. Mozhe da go mrazat i da ne go sakaat i bilo shto, mene mi e seedno, ama za da stignesh do negovo nivo treba da prozhiveesh ushte dobri 4-5 zhivoti kako ameba, da evoluirash vo neshto poslozheno i ako imash malce srekja pa vo narednite 10 zhivoti da go razviesh i mozokot. Te sovetuvam nareden pat da go viknesh Trendo i da pochnesh da mu popuvash deka na On.net seushte stoi delot Makedonshtina kade shto javno go ruga celiot napaten makedonski narod koj nazhalost ja deli tvojata neinteligencija. E togash rado bi ti ja izgledal cela emisija i rado bi ja gledal i reprizata. I ne, ne mi e potrebno da mi citirash, da mi replicirash. Dovolno e da prekinesh da se eksponirash vo javnost i da plachesh po vnimanie kako onie shupacine americhki koi se u stanje gomna da jadat samo da bidat videni. Ostani so zdravje i so srekja vo ponatamoshnite zhivoti i evolucijata koja prethodno ti ja objasniv.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom