Хорор филмови

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ааа да, добро ми изгледаат филмовиве мислам дека ќе ми се свиѓаат, ќе ги спуштам. Фала :)
Обавезно Dead Silence да го изгледаш , ако сакаш други страшни филмови хмм , Shutter 2004, Unborn,Insidious, па ако сакаш не многу страшен ама многу интересен филм 1408... Се надевам доста ти се .. ;)

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Обавезно Dead Silence да го изгледаш , ако сакаш други страшни филмови хмм , Shutter 2004, Unborn,Insidious, па ако сакаш не многу страшен ама многу интересен филм 1408... Се надевам доста ти се .. ;)
Дада еве сега го спуштам Dead Silence, а и другиве ќе дојдат на ред..Фала :)

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Знае некој како да симнам филм со македонски... или хрватски превод? (y)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дај кажете некој хорор. Сакам вечерва да бидам преплашен :)
Сериозен сум!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дај кажете некој хорор. Сакам вечерва да бидам преплашен :)
Сериозен сум!
Леле аман, темава има 135 страни, одбери рандом број од 1 до 135, толку е тешко?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Леле аман, темава има 135 страни, одбери рандом број од 1 до 135, толку е тешко?
Значи сакам да бидам преплашен. Не туку мрчи :)
Од овие претходно поише од пола ги имам гледано и ретко да издвојам некој престрашен :/

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Значи сакам да бидам преплашен. Не туку мрчи :)
Од овие претходно поише од пола ги имам гледано и ретко да издвојам некој престрашен :/
Прва работа е што кога ќе ти кажат дека тој и тој филм ќе те преплаши многу, ти се зголемуваат очекувањата и како резултат на тоа - нема да те преплаши.
Втора работа е што некого го плашат психолошки хорори, некој се плаши од слешери, некој сака зомби/вампири и слични суштества...

Така да пиши нешто за reference, некој филм што си го гледал па бараш сличен. Не сме видовити.

Kajgana Shop

На врв Bottom