A
Alexander Nevsky
Гостин
Абе Фак Све! Вечер пишуваме историја!!!
Исто и јас полагам у петок и среда ама не се седнува бе . Црви имам у гзов цел ден у ПМ . Дај нека дојде 8 да ги исплескаме овие . Неможам да издрѓамДруже завршив јас школо, на приватен факултет сум, и така овој месец морам да поминам 2 испити.
Батали сеа тоа гледај вечер победа славиме,за картитите ти кажав прашај си во КФМ,они ги даваа карите а зашто само на тие од Скопје,излеа на нив само навивачките групи од Скопје им се познати,али ајде не тапацираме веле за ова,кој отишол отишол,со срека нека им е,да се надеваме дека ке се вратат со победа.Шо тропаш глупости бе ???
Ние во другите градови шо живееме да не не сме деца на Македонија ???
Африка да не живееме ние ??
Ко ќе се оди да се бодри репрезентација се даваат карти и на другите градови, Скопје не е само Македонија, вака останатите се третирани како сирачиња !!!
Многу ГЛУП потег испадна ова со картите !!!
Абе така и ќе биди. Докумантарец ќе се сними а не научна фантастика.
Јас разбрав дека се очекувало облачно време со грмотевици од трибината кај што ќе бидат нашиве - и некаде во доцните вечерни часови дожд од солзи на 20000 публика
Убав, убав филм - дај боже да се оствари одма се упишувам на Драмски
Едит
Баталете бе испити - имате и наредни сесии за тоа !!! Еднаш игра 1/4 финале нашата ни мила и напатена грутка земја МА - КЕ - БО - НИЈА.
E vesti imaПуштајте СИтеееееел ОДМААААА
Ауууу морници уште сеа
Од твоја уста во Божји ушиОва е денот кога ќе ни тргне шутот, запамтете
Тоа е она што го пишав неколку страни поназад:Дали ќе биде возможно да се игра пред 15.000 Литванци.
Судиите не се само Литванци, зависит кој ќе ни се паднит.Дали ќе биде возможно да се игра пред 15.000 Литванци и против домашни судии останува да видиме
Едно е сигурно ќе треба да се надмине досега на секој можен начин одбрана на исто ниво во нападот поголема концентрација помалку загубени топки и повисок процент за шут.
Можно е и ова да се случи, зависит среќата на која страна ќе е.Тоа е она што го пишав неколку страни поназад:
Имаме психичка предност бидејќи ние нема што да загубиме додека нив во главата им се врти прашањето "како ќе реагираат овие 15к ако изгубиме"
Сликава е од некој човек "Пол"