Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Мислиш КФМ. :D

Него дај не расипувајте тема, а и добра атмосфера пред мечот.
Кој заминал, заминал, нека му е со среќа екскурзијата. Не е ова ни прв ни последен пат.
Да да моја грешка ;) од брзање,иначе стигнале момците,одлично било низ градот,малку било скапичко али тоа е тоа,очекувам вечер одлично бодрење.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Дефинитивно и јас исто, ми прерипува срцево кога ќе помислам за вечер. а имам многу за учење и неможам да се сконтретрирам асално.И само на секој 5мин стискам Ф5 да страницава да видам што сте пишале или некоја новост.
И јас едвај чекам да почне,а за учење ќе надокнадиме,т.е ќе купиме во некоја продавница време!Само да победиме,напред Цареви,напред фаланго против литванските помногубројни навивачи!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Еве малку американска поддршка на форумот за Лејкерси. :)

adad.jpg

Напред Македонија!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Абе кога игра Македонија не е битно од која навивачка група си,вечер сите заедно треба да бидат како браќа и со огромна подршка да им помогнат на нашите момци да дојдат до победа,барем оваа репрезентација тоа го заслужи:cuc:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.355
Поени од реакции
5.423
Реков ако веќе се делат карти, СЕ ЗНАЕ НА КОГО ПРВО ТРЕБА ДА МУ СЕ ДАДАТ...
ЗДа не разврзуваме навивачки муабети и сам знаеш на кео долно ниво сте паднати како навивачка група. ФАКТ е дека трите Скопски групи Комити, ФА и ЦПБ се класи и класи над другите во поглед на организираност, редовност и бројка...
Финтата е тие што ќе отидат да бидат сплотени таму. Па затоа се земени и Војводи и по некој дел од другите групи каде што имаме пријателски врски :D
А да дојдат по 10 од секоја група има да се растурат од ќотек, нема ни Н од навивање да има...
Потегот на ЦПБ е чисто политички...
Јадат бурек, а они беа единствени кои на квалификациите навиваа, и тоа со свои транспаренти и клупски бои...
И јас не го правдувам истакнувањето на илијада знамиња и се надевам дека нема да се случи такво нешто. Само МАКЕДОНИЈА!!!!

Шо тропаш глупости бе ???
Ние во другите градови шо живееме да не не сме деца на Македонија ???
Африка да не живееме ние ??
Ко ќе се оди да се бодри репрезентација се даваат карти и на другите градови, Скопје не е само Македонија, вака останатите се третирани како сирачиња !!!
Многу ГЛУП потег испадна ова со картите !!!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ако победиме вечер Види Фотос треба да добие медал за заслуга - директ од Ѓорѓе :)
Него... каква е временската прогноза во Литванија за денес ?!:D

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Заеби учење вонредна состојба е ова :D + часовите по 20 минути
Друже завршив јас школо, на приватен факултет сум, и така овој месец морам да поминам 2 испити.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Ако победиме вечер Види Фотос треба да добие медал за заслуга - директ од Ѓорѓе :)
Него... каква е временската прогноза во Литванија за денес ?!:D
Засега било така малку ладничко и облачно, но во главно мирно. Се очекува вечер Литванија да биде погодена од ураганот Македонија кој би нанесол катастрофални последици во главно на тие во салата. Македонците пак за чудо биле имуни на ураганот

В

Вори

Гостин

Песнава ја слушам цел ден.Ептен возбуден сум,ај нека почне веќе утакмицата.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Засега било така малку ладничко и облачно, но во главно мирно. Се очекува вечер Литванја да биде погодена од ураганот Македонија кој би нанесол катастрофални последици во главно на тие во салата. Македонците пак за чудо биле имуни на ураганот
(y)
Јас разбрав дека се очекувало облачно време со грмотевици од трибината кај што ќе бидат нашиве - и некаде во доцните вечерни часови дожд од солзи на 20000 публика
:pos:
Убав, убав филм - дај боже да се оствари одма се упишувам на Драмски :rolleyes:

Едит
Баталете бе испити - имате и наредни сесии за тоа !!! Еднаш игра 1/4 финале нашата ни мила и напатена грутка земја МА - КЕ - БО - НИЈА.

Kajgana Shop

На врв Bottom