А2 Вести?

• Креатор на темата Креатор на темата gajret
  • Време на започнување Време на започнување
А1 се криви за невработеноста. А1 се криви зашто изгубивме од Русија. А1 се криви зашто немаш кирилична подршка на тастатурата. Оооо душички...

Да им се искриви муцката на сите шо тртаат кон А1, од ко ја затворија неам слушнато некоја негатива од владата туку све некои пофалници благодарници ... Е уште многу ќе не дупат нас, вие само продолжете слушај те го Латас. Можете само да изигравате папараци околу неговата вила шо ја напраи со помош на шишање на такви ко овие брат.

Ne daj boze ponovo da pocne mediumskata depresija narecena A1.
Ako zabelezuvate odkoga gi nema niv ima mnogu pooptimisticko raspolozenie vo drzavata , plus mnogu poveke edinstvo.
A1 defakto bese steten za drzavata i najiskreno se nadevam deka nikogas poveke nema da ni se povtori.

не си простак ... А1 ја зборуваше само вистина по арно ли е да те лажат .... да живееш во виртуален свет дека се ти е убаво...

работата е шо кога имавме А1 вие што толку ја мразите можевте да си гледате сител и канал5 а сега ние сто не сакаме да гледаме сител и канал5 немаме А1

не си простак ... А1 ја зборуваше само вистина по арно ли е да те лажат .... да живееш во виртуален свет дека се ти е убаво...

Vistinata vikas. Se lazes A1 ja izvrtuvase vistinata i se dokaza deka ne e nisto poveke tuku propagandna masina koja duri i koalicirase so edna partija.
Mene mi e zal sto od razno razni pricini ne ste mozele ili ne ste sakale da go vidite seto toa.
Jas nem problem so vistinata uste pomalku so kritikata, no koga taa e konstruktivna i objektivna. Za zal toa ne bese slucaj so koaliciskiot partner A1.
Ima mnogu primeri ne bi sakal da nabrojuvam no nacinot na koj rabotese A1 e sledniot:
Koga se otvaraa patista tie navagaa 50 metarski ulici vo nekoja si naselba (primer Vizbegovo) i izvestuvaa za dupkite na taa 50 metarska ulica.
Koga se otvaraa ucilista tie izvestuvaa za teskite ulici vo ucilisteto vo Raborci.
Koga se otvarat rabotni mesta tie izvestuvat za nevrabotenosta vo Lipkovo.
Koga otkupot na domati i tutun odi dobro tie izvestuvat za losiot otkup na bostan od pred 1 Mesec.
I tn i tn. Vo sekoj slucaj ako spored tebe toa e vistina togas OK, spored mene toa e propagandna na mafijaskite strukturi na Ramkovski. Kako i sto rabotel moze da procitas od iskazite na negovite vraboteni. Za sreka jas licno poznavam nekolku i rabotite mi se od prva raka jasni.

Ne daj boze ponovo da pocne mediumskata depresija narecena A1.
Ako zabelezuvate odkoga gi nema niv ima mnogu pooptimisticko raspolozenie vo drzavata , plus mnogu poveke edinstvo.
A1 defakto bese steten za drzavata i najiskreno se nadevam deka nikogas poveke nema da ni se povtori.
Тоа се вика перење на мозок друже,и во северна кореа е се оптимистичко и единствено.

Прашање на време е кога ќе стане сител фиксна и нема да можеме да го смениме каналот ниту да го исклучиме телевизорот;)

Сите зборувате негативности за А1 ама кога беше А1 во етерот таму сите ги гледаа филмовите сериите,фудбал...сега и вртат грп ,и ја го нејќам Велија и компанијата негова што дрпале парички ,ама па А1 беше еден медиум каде имаше доста колоритна програма

Иначе ми мириса дека и А2 ќе пропадне нема утре да почне со Вести и др програма

Гласам за . За некои ствари А1 малку се занесуваа со фикс идеи за некои теми, заудараа (разбирливо, не може секој медиум да се допаѓа секому за секоја тема и анализа)... али ми досади од бркање кеширани А1 страни по интернет за да најдам што се дешавало

Vistinata vikas. Se lazes A1 ja izvrtuvase vistinata i se dokaza deka ne e nisto poveke tuku propagandna masina
А сител и МТВ не се пропагандни машини со нивните mindfuck реклами 24 часа колку ни е убаво проследено со соновникот на латас во 19часот?
koja duri i koalicirase so edna partija.
Ами Ѕинго(газдата на сител)е буквално во коалиција со власта,рамковски немаше ни партија:)

Mene mi e zal sto od razno razni pricini ne ste mozele ili ne ste sakale da go vidite seto toa.
И мене ми е жал што ти не можеш да ја видиш и осетиш ситуацијата во Македонија туку мислењето ти го креира сител додека ти си надвор од земјава.

Ima mnogu primeri ne bi sakal da nabrojuvam no nacinot na koj rabotese A1 e sledniot:
Koga se otvaraa patista tie navagaa 50 metarski ulici vo nekoja si naselba (primer Vizbegovo) i izvestuvaa za dupkite na taa 50 metarska ulica.
Koga se otvaraa ucilista tie izvestuvaa za teskite ulici vo ucilisteto vo Raborci.
Koga se otvarat rabotni mesta tie izvestuvat za nevrabotenosta vo Lipkovo.
Koga otkupot na domati i tutun odi dobro tie izvestuvat za losiot otkup na bostan od pred 1 Mesec.
Кога ќе се случи нешто лошо сител одма не ,,изненадуваат,,со ,,радосна,, вест дека се асвалтирани 10цм од некоја улица или е отворен парк од 3,5квадрати во берово исти ѓаол само позитивно ставаат на негативното обратно од а1 а кој смее да ја прикажува негативно Македонија по цврстата рака на нашиот ,,драг лидер,,:icon_lol:

Тоа се вика перење на мозок друже,и во северна кореа е се оптимистичко и единствено.

Прашање на време е кога ќе стане сител фиксна и нема да можеме да го смениме каналот ниту да го исклучиме телевизорот;)

Ovoj muabet e vo stilot na A1 ne e ni cudno sto podrzuvac.
Znaci tipicno vadenje na informacii od kontekst.
Sto se utinski, vest, Alfa i Telma?
Zosto ne im fali ni vlakno?

Toa sto go pravese A1 e toa bese dostojno za Severna Korea i toa bese perenje na mozok.
Sitel ne mi e omilena ne bi sakal da gi branam no sepak poveketo informacii koi gi plasiraat se fakticki i vidlivi. Informacii od tipot drzaven zavod za statistika, novo skolo tamu, pusten patot vamu, fabrika onamu , zgolemen izvozot na zelencuk, otvoren muzejot na makeodnskata borba i tn.Losoto kaj sitel e toa sto voopsto ne ja kritikuva vladata no zatoa gi imas gorespomenatite mediumi.

аман бе латас цел живот ќе го гледаме?

Освен Европското првенство јас на Сител не гледам ништо друго а камоли вести !

Ја имаш Татјана на Канал 5 ако си толку носталгичен !

Уште една А1 комедија не и треба на народот !

Сега Алфа и Телма се најкритички настроени па никому ништо !

Се прашувам зошто никој нив не ги чепка !?

абе а1 имаше најубава слика, сеа на сител ја има кога лисјата паѓаат ама некако не е толку квалитетна сликата послаба опрема ваљда имаат

сигурен си дека А1 ја зборуваше вистината хаха не биди смешен ..

А1 вистина последните 6 месеци ја имаше пречекорено границата од критичка во опозициска телевизија, но А1 се бореше за опстанок за да не и се случи ова што и се случи.

А1 пред 1-2 години беше пример за телевизија и ке продолжеше да е ако тоа не и сметаше толку на владата.

сигурен си дека А1 ја зборуваше вистината хаха не биди смешен ..
Разбиваше монотонија кај оние што гледаа вести. Вака се нешто тепаме, главни сме на балканот, најјаки...Колку и да не ни се допаѓа еден или друг медиум, избор мора да постои.
Не се надевам дека А2 вестите ќе тргнат по стапките на А1, но ...нека има, што да не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom