Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав,а останатите дадени се ваљда помеѓу пријатели!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав:(

Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав:(
Па кај беше ти, цел ден се збори за ова... :)

Па кај беше ти, цел ден се збори за ова... :)
И мене ми е криво што не земав,сеа ми кажува член од Комити дека требало одма да кажам за карта бидејки брзо отишле,јбг тоа е!

И мене ми е криво што не земав,сеа ми кажува член од Комити дека требало одма да кажам за карта бидејки брзо отишле,јбг тоа е!
Здравје, наредна прилика... :confused:

Здравје, наредна прилика... :confused:
Наредна прилика 99 посто ке ми биде Ниш каде што ке играме на европско првенство во ракомет,али има време до јануари ке видиме што како:)

Значи така,сабајле тргаат околу 150 навивачи,добро спремени и добро опремени разни знамиња и транспаренти.За малце фалеше и јас да отидам,се јадам жив сеа по дома,се разадавале картите,коа ми кажа другарче дека ако сум го известил до 5 денес,утре ке идев али тоа е тоа... наредна прилика а тоа полу финале со Шпанија :D

Ако победат со Литванциве, гол ќе свртам круг околу Аце на плоштад. Некој со мене?

п.с. претходно ќе пишеме зошто го правиме тоа за да не ни кењаат џандари и слична стока.

Kire грешно ти кажал другарти.Нигде немаше пријавување за карти.Карти добија заслужни членови од групата.Поздрав и се надевам дека од Литванија ке се вратиме со победа.

Момците срце на терен,ние глас на трибина !

Вистинска демотивација ќе доживеат Литванците..Ќе зажалат за секој нивни пораз и на тоа што морале да налетаат на нас.
In BO we trust !!
Ајде Волку не ја тупи и ти,уште Литванија и за денес толку!

Cudno za Gecevski hm da ne e nekoja taktika na Marin?
Хмм, да бе, стварно е чудно. Со скршеница да не игра... Кога се видело такво нешто? : ))

Не тупете. Воопшто не е чудно ако не му дозволат да игра. Ќе биде чудо ако игра :)

Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав,а останатите дадени се ваљда помеѓу пријатели!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав:(

Изгледа има и од останатите навивачки групи и од другите градови по некој член, така да ќе биде интересно.. вчера тргнаа иначе само како за инфорација инаку има и “падобранци“ кои којзнае по кој принцип стигнале до карта. Сепак ќе има околу 200~ вкупно ќе биде интересно ..

Победуваме вечер тенко и неизвесно верувајте во овој состав конечен резултат 74-77 за Македонија :) Тешка ќе биде утакмицава домаќини се овие,али ќе паднат осеќам.СО ГОСПОД НАПРЕД !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom