Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав,а останатите дадени се ваљда помеѓу пријатели!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав:(

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав:(
Па кај беше ти, цел ден се збори за ова... :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Здравје, наредна прилика... :confused:
Наредна прилика 99 посто ке ми биде Ниш каде што ке играме на европско првенство во ракомет,али има време до јануари ке видиме што како:)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи така,сабајле тргаат околу 150 навивачи,добро спремени и добро опремени разни знамиња и транспаренти.За малце фалеше и јас да отидам,се јадам жив сеа по дома,се разадавале картите,коа ми кажа другарче дека ако сум го известил до 5 денес,утре ке идев али тоа е тоа... наредна прилика а тоа полу финале со Шпанија :D

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ако победат со Литванциве, гол ќе свртам круг околу Аце на плоштад. Некој со мене?

п.с. претходно ќе пишеме зошто го правиме тоа за да не ни кењаат џандари и слична стока.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Kire грешно ти кажал другарти.Нигде немаше пријавување за карти.Карти добија заслужни членови од групата.Поздрав и се надевам дека од Литванија ке се вратиме со победа.

Момците срце на терен,ние глас на трибина !

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Вистинска демотивација ќе доживеат Литванците..Ќе зажалат за секој нивни пораз и на тоа што морале да налетаат на нас.
In BO we trust !!
Ајде Волку не ја тупи и ти,уште Литванија и за денес толку!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Cudno za Gecevski hm da ne e nekoja taktika na Marin?
Хмм, да бе, стварно е чудно. Со скршеница да не игра... Кога се видело такво нешто? : ))

Не тупете. Воопшто не е чудно ако не му дозволат да игра. Ќе биде чудо ако игра :)

М

Мартин`

Гостин
Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав,а останатите дадени се ваљда помеѓу пријатели!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав:(
Изгледа има и од останатите навивачки групи и од другите градови по некој член, така да ќе биде интересно.. вчера тргнаа иначе само како за инфорација инаку има и “падобранци“ кои којзнае по кој принцип стигнале до карта. Сепак ќе има околу 200~ вкупно ќе биде интересно ..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Победуваме вечер тенко и неизвесно верувајте во овој состав конечен резултат 74-77 за Македонија :) Тешка ќе биде утакмицава домаќини се овие,али ќе паднат осеќам.СО ГОСПОД НАПРЕД !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom