Pelister 2008
Ветеран
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 1.046
- Поени од реакции
- 547
Вистинска демотивација ќе доживеат Литванците..Ќе зажалат за секој нивни пораз и на тоа што морале да налетаат на нас.
In BO we trust !!
In BO we trust !!
Па кај беше ти, цел ден се збори за ова...Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав
И мене ми е криво што не земав,сеа ми кажува член од Комити дека требало одма да кажам за карта бидејки брзо отишле,јбг тоа е!Па кај беше ти, цел ден се збори за ова...
Здравје, наредна прилика...И мене ми е криво што не земав,сеа ми кажува член од Комити дека требало одма да кажам за карта бидејки брзо отишле,јбг тоа е!
Наредна прилика 99 посто ке ми биде Ниш каде што ке играме на европско првенство во ракомет,али има време до јануари ке видиме што какоЗдравје, наредна прилика...
Ајде Волку не ја тупи и ти,уште Литванија и за денес толку!Вистинска демотивација ќе доживеат Литванците..Ќе зажалат за секој нивни пораз и на тоа што морале да налетаат на нас.
In BO we trust !!
Хмм, да бе, стварно е чудно. Со скршеница да не игра... Кога се видело такво нешто? : ))Cudno za Gecevski hm da ne e nekoja taktika na Marin?
Изгледа има и од останатите навивачки групи и од другите градови по некој член, така да ќе биде интересно.. вчера тргнаа иначе само како за инфорација инаку има и “падобранци“ кои којзнае по кој принцип стигнале до карта. Сепак ќе има околу 200~ вкупно ќе биде интересно ..Сабајле тргаат околу 50 Комити за Литванија,другите 50 се за другите навивачки групи Војводи,Чкембари и Лозари барем така слушнав,а останатите дадени се ваљда помеѓу пријатели!Вкупно се дадени од владата 150 карти и битно ке има подршка,одма се раздадоа картиве низ Комити јас касно дознав