Економски факултет (reloaded)

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Колеги кои се прашањата кои најчесто се паѓаат на допонително полагање МСС?
--- надополнето: Sep 12, 2011 10:29 PM ---

Финансиски менаџмент е спој од управувачко сметководство,статистика,финансиски пазари,економска математика...на заокружување е...има задачи...нема прашања со поделби...треба да учиш со разбирање за да ги одговориш прашањата...полесно е на испит него на колоквиум...
И вежби значи има??А предавањата задолжителни ли се??

Член од
13 март 2010
Мислења
56
Поени од реакции
8
Продавам учебник по основи на економија за некој што сега почнува прва година. Цената е 550 ден., учебникот е добро сочуван, никаде не е скинат, нема подвлекувања и шкртаници и не е извиткан.
Моб: 076 561 671

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Да, секоја година.
Слушам оваа година не можело од матичен да се вади лекарското, морало од студентска поликлиника.
1. Вистина или мит?
2. Кај се наоѓа фамозната студентска поликлиника?
3. Оваа година чини 1500ден?

Види убаво да не е ставен во изборни...Ако го нема и таму види дали е во летен.Ако е во летен не можеш сега туку во 8-ми семестар ке го запишеш

Го има предметот во летен семестар, задолжителен, ама по новата програма. По старата вика дека е во зимски и носи различен број кредити.. Јас не знам по која да се водам. Ништо, утре на тетките на студентски едно кафе да им однесам да ги одоброволам да ми објаснат :P
--- надополнето: Sep 14, 2011 1:39 PM ---
Современи трендови во е-бизнис
Маркетинг преку повеќе канали

Ако има некој што имал искуство со овие предмети, може да ми помогне со некоја информација, на пример кои професори ги предаваат и дали бараат редовност, колку се тешки предметите, дали има вежби за овој првиот.

Член од
13 септември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
8
Колеги ај некој ако го имал предметот Однесување на потрошувачи да ми каже како е, дали лесно се поминува и колку ми е паметно да го земам за изборен ? :) фала

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Знае ли некој на кој од овие предмети е задолжително да се купи книга, а кои може копија?

Корпоративно финансиско известување
Сметководствени информ. Системи
Финансиски менаџмент

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Знае ли некој на кој од овие предмети е задолжително да се купи книга, а кои може копија?

Корпоративно финансиско известување
Сметководствени информ. Системи
Финансиски менаџмент
Не треба книга,може копија за сите
--- надополнето: Sep 14, 2011 6:54 PM ---
Слушам оваа година не можело од матичен да се вади лекарското, морало од студентска поликлиника.
1. Вистина или мит?
3. Оваа година чини 1500ден?

И мене ме интересира од кај се вади лекарско?И слушнав дека требало да се купи нешто од просвета,што е тоа?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
1. Вистина или мит?
3. Оваа година чини 1500ден?.
Хм првпат слушам дека мора од студентската поликлиника...
Зашто бре вакви информации не ги истакнуваат никаде?! А за пари да земаат први се на фах!!!

Иначе поликлиниката е позади студентскиот Кузман.

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
А до сега кај матичен ли вадевте лекарско?И сигурна ли е оваа информација дека само од универзитетска поликлиника може?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Стратегиски менаџмент носи 7 или 8 кредити?
Јас сум по стара програма и кај мене стои 8, додека тие што се по нова 7, зошто така?

Член од
31 август 2011
Мислења
16
Поени од реакции
2
луѓе денес на економски се собираме или во салата борис трајковски

Kajgana Shop

На врв Bottom