Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Знаејќи го Пеп, сигурен сум дека нема да дозволи момците да се опуштат и да го потценат противникот. Сепак играме против Милан, тим со огромно реноме и тим којшто секогаш знае да изненади.

Само сакам уште од првата минута да почнеме со нашата игра и да не правиме глупости како против Сосиедад.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ептен потценет е Милан во дуелов... 1.25 коеф за вакво дерби не сум видел досега... ако е со Милан 1.25 ко че играте со Спортинг Хихон че биди 1.01 или нема да има коефициент? А и според муабетиве ве гледам че сте тепале 4,5,6 разлика.... нз нз можи и че биди така ама Милан не е вчерашен тим па да незнај да се постави.. сепак играте против шампионо на Италија. Поз :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ептен потценет е Милан во дуелов... 1.25 коеф за вакво дерби не сум видел досега... ако е со Милан 1.25 ко че играте со Спортинг Хихон че биди 1.01 или нема да има коефициент? А и според муабетиве ве гледам че сте тепале 4,5,6 разлика.... нз нз можи и че биди така ама Милан не е вчерашен тим па да незнај да се постави.. сепак играте против шампионо на Италија. Поз :)
Истиот муабет го правев со другарите.
Стварно ја претеруваат кладилнициве, не викам дека не сме фаворити во дуелов, ама Милан е име во фудбалот бе, 7 титули шампион на Европа. И како што рече сепак е шампион на Италија. Искрено не очекуев коефициент под 1.70, ама овоа е.....
Али добро ако го држи некој може и тоа каква пара да земе на Милан (да се надева на изненадување)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Barca line-up: Valdés, Alves, Busquets, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Villa, Messi and Pedro

Опет Кеита ДМ.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Буски и Маск како стопери, Кеита ДМ.
Примаме гол 99,9%
Пеп најдобро си знае, али во случајов кога Пујол сеуште не е во можност да започне од првата минута, мое мислење е подобро да се стартува со Маскерано и Абидал на стоперските позиции, Адриано лев бек а Бускетс ДМ.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Пеп знае подобро од сите нас тука. Доста само се буните нешто.:) Демек сум прогнозирал кикс па сте се уплашиле. :LOL:

Составот, каков е таков е. Верувам во него штом Пеп излегува во таков состав.

Нормално сум оптимист за натпреварот, ама дека ќе ги тепаме со 5 или 10 гола, не можам да речам.

VISCA BARCA! Да ја продолжиме доминацијата!(y)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пеп знае подобро од сите нас тука. Доста само се буните нешто.:) Демек сум прогнозирал кикс па сте се уплашиле. :LOL:

Составот, каков е таков е. Верувам во него штом Пеп излегува во таков состав.

Нормално сум оптимист за натпреварот, ама дека ќе ги тепаме со 5 или 10 гола, не можам да речам.

VISCA BARCA! Да ја продолжиме доминацијата!(y)
шо знам јас мислам дека ќе имаат тотална контрола на натпреварот и дека ќе победат Барселона со 3-4 разлика... Освен ако не направат некој киск сличен на Виља :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
шо знам јас мислам дека ќе имаат тотална контрола на натпреварот и дека ќе победат Барселона со 3-4 разлика... Освен ако не направат некој киск сличен на Виља :)
Ќе играме многу подобро од тоа против Сосиедад, ама и Милан не е Сосиедад. Уште еднаш ќе го кажам мојот тип, победа со 2 гола разлика.

--- надополнето: Sep 13, 2011 6:24 PM ---

Иначе составот со кој играме дозволува и многу различни формации, може и со 3-4-3 да се игра.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ајде со среќа каталонци.....леле пак со Кеита ДМ....
Visca El Barca...Visca Messi !!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Истиот муабет го правев со другарите.
Стварно ја претеруваат кладилнициве, не викам дека не сме фаворити во дуелов, ама Милан е име во фудбалот бе, 7 титули шампион на Европа. И како што рече сепак е шампион на Италија. Искрено не очекуев коефициент под 1.70, ама овоа е.....
Али добро ако го држи некој може и тоа каква пара да земе на Милан (да се надева на изненадување)
Денес се смета дека Барселона играе најдобар фудбал и дека се сигурни во победата, затоа кладилниците ставаат мал коеф, но од 2006 немаат меѓусебен дуел ( кој заврши 0:0 ) за да се каже кој ќе победи, во денешно време се играе за пари и може да биде голем Х , па да се напунат пари за зимскиот период хаха, а секако имаат загарантирано 1 и 2 место во групата и нема да се замараат со некој си големи победи. Доволен е еден Х или пак по една победа на двете екипи. Па потоа да следува бомби врз Плзен и Бате Борисов ;)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ае со среќа вечерва....не е лошо да пукни петарда и гооооооол...........о неееее:(

Kajgana Shop

На врв Bottom