Помош: Барам еден филм!

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Филм псај трилер, студентка по психологија иде у санаториум на пракса, и тамо и даваат да работи со пациент кој не прозборил со никого со години. И таа некако допира до него и он почнува да комуницира со неа, на крај испаѓа дека она е уствари пациентот кој е у санаториум а типот е студентот по психологија !
А да не го бараш Gothika ти случајно ?
И ако не дај поќе информаци ако можиш за филмот оти и јас се заинтересирав и очите ми истекоја од барање :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
А да не го бараш Gothika ти случајно ?
И ако не дај поќе информаци ако можиш за филмот оти и јас се заинтересирав и очите ми истекоја од барање :)
Не бе Готика, не сум до толку филмски лаик. Па информации незнам бе да му ебем, немаше некои познати глумци, имињата не им ги знам, а дешавката е тоа, цело време они си праат муабет, типов и кажува за животот како жена му ја убиле нешто, па он паднал у депресија и не зборел со никого и како иде разговорот така типкава си го препознава животот у причата негова и на крај испаѓа тоа што пишав погоре !

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Не бе Готика, не сум до толку филмски лаик. Па информации незнам бе да му ебем, немаше некои познати глумци, имињата не им ги знам, а дешавката е тоа, цело време они си праат муабет, типов и кажува за животот како жена му ја убиле нешто, па он паднал у депресија и не зборел со никого и како иде разговорот така типкава си го препознава животот у причата негова и на крај испаѓа тоа што пишав погоре !
Ај провери овој да не е :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.680
Поени од реакции
88.602
Дај кажете ми како се вика филмот што вечерва ќе се дава на сител во 1:00 саат. Се вика градот на Очајот, но неможам да го најдам со англиски наслов. Ќе неможам да го гледам вечерва затоа го барам

T

Tetro

Гостин

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Дај кажете ми како се вика филмот што вечерва ќе се дава на сител во 1:00 саат. Се вика градот на Очајот, но неможам да го најдам со англиски наслов. Ќе неможам да го гледам вечерва затоа го барам
Desperation.Не е лош,типичен Кинговски стил.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
ај вака сеа, филмов го барам не ми текнуе насловот.

Трилерче, 80% од филмот дејството се одвива во телефонска говорница.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Како беше тој филмот со тој студентот шо зема стално пари на заем од една баба и после ја убива неа и една друга нејзина пријателка? Да не беше Клетници? И може ли да го напишеете со оригиналниот наслов на англ. за да можам да го најдам? :)

G

_Ghost_

Гостин
Одамна се думам за филмов и воопшто не знам како да го објасанам. Сум го глеал ко мал на МТВ, и Се што ми текнува е дека беше фантастика и имаше едно големо летечко куче. Поради причината што не знам како да го објаснам не сум прашал порано за филмов, ама сега налетав на една слика во која има слика од филмот (pictureception). Па ако некој се сети нека пука. На сликава, подолу таму, со кучето и детето на него

http://www.damnlol.com/were-you-the-same-1343.html

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Одамна се думам за филмов и воопшто не знам како да го објасанам. Сум го глеал ко мал на МТВ, и Се што ми текнува е дека беше фантастика и имаше едно големо летечко куче. Поради причината што не знам како да го објаснам не сум прашал порано за филмов, ама сега налетав на една слика во која има слика од филмот (pictureception). Па ако некој се сети нека пука. На сликава, подолу таму, со кучето и детето на него

http://www.damnlol.com/were-you-the-same-1343.html
The Never Ending Story би требало да е..:)

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Како беше тој филмот со тој студентот шо зема стално пари на заем од една баба и после ја убива неа и една друга нејзина пријателка? Да не беше Клетници? И може ли да го напишеете со оригиналниот наслов на англ. за да можам да го најдам? :)
Веројатно збориш за Злосторство и казна (Crime and Punishment). Во Клетници (Les Miserables) нема убиство.

Kajgana Shop

На врв Bottom