Препорачај што да јадам денес

Член од
17 август 2011
Мислења
10.316
Поени од реакции
18.399
незнам каде е поточно :D ме однесе другар натака од таму,го викаат
кај курвите/лепотиците има 2 што работат таму затоа :)пекара малце спуштена ко гаража имаше за филмови изнајмување одма до него:) кој е од кисела вода го знае вајда:D

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Кај е овој Перо бре, стално ми го спомињаат, ај жити се пиши кај е поточно, а за ова потврдувам :
пунето пилеќо од Вили,
џигерчиња у Љуц, индијанки кај Апче
перек на тост од кај Симе (Карев)
аааа ова е легендарно дефинитивно најбољи се
,,,,ќебапчиња во Дестан,,,,,
Перо е спроти двете Идадии во Дебар Маало. Ла делишс е ок ама ништо специјално.

Шприцурајки мораш да пробаш неможам да ти ги објаснам.

Кај курвите е кога се симињаш од припор после бензинската во Кисела Вода семафорите ги проаѓаш и на 50м од десна страна доле по скалички, до тоа има интернет кафе.

Допуна- лиснатите во ДЕЗО Маџари - се топат во уста и најдобриот пица бурек на планетава - кај Куки Дебар Маало до продавницата за билдинг кај Суперфлај и пастрмајлиите во пекарата во Шампионче.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој смоле, ќе го задава, какви предлози даде кај ја отворив темава :icon_lol:

Си направив похован кашкавал со помфрит и шопска за денес, пред малце јадев, ептен си го погодив јадењето :pipi:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
а наместо да препорачувате да дојде некој и да ми направи нешто да јадам денес пошо страшно ме мрзи да станам а камо ли да одам да правам за јадење!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
а наместо да препорачувате да дојде некој и да ми направи нешто да јадам денес пошо страшно ме мрзи да станам а камо ли да одам да правам за јадење!
За тоа постојат телефони. Ќе се јавиш, ќе си порачаш некоја пицичка и ќе ти стигне дома:) Единствено што треба да направиш е....хмм...да јадеш? (и да платиш секако;))

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
За тоа постојат телефони. Ќе се јавиш, ќе си порачаш некоја пицичка и ќе ти стигне дома:) Единствено што треба да направиш е....хмм...да јадеш? (и да платиш секако;))
и нормало предуслов.. да имаш пари во тебе..

ах да.. и уште нешто - доставата да прашаш дали важи за у бутел... - ке се најадам опсано осеќам.

П

Пепси_

Гостин
пирошкиииии пржени во/со презла полни со кашкавал и саламка мх мх тоа кашкавалот кога ќе потече мерак :vozbud:

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
незнам каде е поточно :D ме однесе другар натака од таму,го викаат
кај курвите/лепотиците има 2 што работат таму затоа :)пекара малце спуштена ко гаража имаше за филмови изнајмување одма до него:) кој е од кисела вода го знае вајда:D
Лелееее, бе за што зборите човече, сеа ми текна, јас сум од кисела вода ама јбг не ми текна за нив.... абе девојчињата баш се фини, ги знам со години, уште кога прв пат дојдоа тука, ко шлакната сум одела низ темнине улички за тие кифлички, абе што вкусни кифлички имаат, посебно за тоа сум одела таму у ниедно време само да начекам топли кифлички а девојчињата увек биле услужливи... А за тие што уште незнаат еве подобро објаснување: после мечкаров одиш по уличката право, ја поминуваш менувачницата и баш кога ќе стигнеш кај една дво или троспратна куќа имаш уличка лево, еее одма во таа куќа има ко скалички за надолу а таму десно е видеотека и до неа се наоѓаат највкуските кифлички у цела МК ... ПОЗЗ

Член од
17 август 2011
Мислења
10.316
Поени од реакции
18.399
хах не знам не сум од кисела вода :D али така разбрав..Иначе и тие ко пастрамајлии им се вау:))иначе смоле свака част ги знаеш најаките јадење у скопје :))бар од тие што сум ги пробал набројаните,ке пробам и останато..

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Денес приготвувам макарони, откако ќе се сварат ги ставам во плехче, ставам малку масло, потоа ставам урда и лут буковец, матам две јајца и сето тоа го промешувам и ги ставам малку да се потпечат.

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Денеска би ви препорачал, тиквина пржени. Женатами морам да ја пофалам, ептен убај ги прави. :)
Исто така би препорачал, соини шницли пржени. Посна и здрава храна.

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Кебапи од кај дестан, оффф леле абе ни времето не го менува нивниот вкус, не ми се станувасе од маса иако се прејадов мммммм

Kajgana Shop

На врв Bottom