Tonchie
BATTERY +
- Член од
- 15 јуни 2005
- Мислења
- 13.479
- Поени од реакции
- 7.950
Денес ми стигна покана за една журка во рамките на манифестацијата Бела ноќ 2011, па да ја отворам темата
...Уметност за сите и насекаде околу нас... ...Ноќ за паметење... ...Градот е окупиран... ...Театар, перформанси, изложби, поезија, филм, неброени концерти, СВЕТЛИНА... ќе ја опсипат нашата метропола... ...Ширум отворени вратите на галериите, музеите, театрите, кината, центрите за култура и уметност... ...Десетици илјади граѓани во институциите, кафулињата, улиците, плоштадите и парковите.
Радио МОФ оваа година е во Градски Парк на ШКОЛКА.
Втор пат годинава на иста локација но овојпат, најавуваме електронско музичко доживување.
Музичката атмосфера ќе ја регулираат:
22:00 - 00:00 Argeadi b2b Tanimed [Beatnex]
00:00 - 01:30 Nerses Malakjan [Fat Beats]
01:30 - 02:30 Djantrix [G.E.N.]
02:30 - ~~~ Frosty b2b Satellite [Digital Dance]
3d deco by AFADRENALINE
БЕЛА НОЌ во Скопје со Радио МОФ.
www.radiomof.mk
ФБ ивент
...Уметност за сите и насекаде околу нас... ...Ноќ за паметење... ...Градот е окупиран... ...Театар, перформанси, изложби, поезија, филм, неброени концерти, СВЕТЛИНА... ќе ја опсипат нашата метропола... ...Ширум отворени вратите на галериите, музеите, театрите, кината, центрите за култура и уметност... ...Десетици илјади граѓани во институциите, кафулињата, улиците, плоштадите и парковите.
Радио МОФ оваа година е во Градски Парк на ШКОЛКА.
Втор пат годинава на иста локација но овојпат, најавуваме електронско музичко доживување.
Музичката атмосфера ќе ја регулираат:
22:00 - 00:00 Argeadi b2b Tanimed [Beatnex]
00:00 - 01:30 Nerses Malakjan [Fat Beats]
01:30 - 02:30 Djantrix [G.E.N.]
02:30 - ~~~ Frosty b2b Satellite [Digital Dance]
3d deco by AFADRENALINE
БЕЛА НОЌ во Скопје со Радио МОФ.
www.radiomof.mk
ФБ ивент