Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Мора да поработиш на разбирање на „двојно значење“ на реченицата
(види секс го ставив во наводници...)
СЕКС, СЕКС, СЕКС само за секс збориш, дај бе понудете се изгоре женава или вие атеистите немате милост? :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
СЕКС, СЕКС, СЕКС само за секс збориш, дај бе понудете се изгоре женава или вие атеистите немате милост? :pos:
Изгледа не добива баш редовно како што се пофали. Вечерва да не пропуштила :vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Tи да ќутиш.... го остави во мисла човекон да чека....:D

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Еј остај ја греота е. Добро е малку шала ама сепак не со такви навреди. Добра ноќ на сите.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Еј остај ја греота е. Добро е малку шала ама сепак не со такви навреди. Добра ноќ на сите.
Па тоа сакам да и објаснам бе друже. Кога ќе си фати работа со поначитани луѓе од неа може само да добие зафрканции на нејзина сметка. Ама нејзе сигурно паметот и е на друго место.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Па тоа сакам да и објаснам бе друже. Кога ќе си фати работа со поначитани луѓе од неа може само да добие зафрканции на нејзина сметка. Ама нејзе сигурно паметот и е на друго место.
Ти испари мозокот ? Ам реков јас не си спиена добро од што не си ги имаш задоволено потребите. :vozbud:

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Не е тоа проблемот. Проблемот е што многу навреди вулгарни излетаа. Но зошто да ги учиме помладите кога постарите се тие што ја немаат основната култура ?
А зафрканции наместо аргументи и не се во стил на некоја читана личност. Еве и ти се служиш со нив.
Кога немате нешто паметно да кажите подобро ќутете. Можеби сакате да глумите нешто на форум, ама кога ве чита човек како солите памет на "дечиња" а и вие се спуштате на тоа ниво стварно е смешно.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
А ти душо престани да си го „бараш со боринче“ меѓу нас овде „старциве“ оти некој може и да ти го даде... И не се грижи толку за мене јас своето си го добивам редовно. А ти ако не сметаш за педофили и стари ергени што к*р бараш тука ? (Може навистина и баш тоа го бараш...)
Go to sleep. Слаба реплика. Имаш подфорум за љубов и секс. Кој што се фали нешто му фали. Остани ми со добро.
Изгледа не добива баш редовно како што се пофали. Вечерва да не пропуштила :vozbud:
Сега дури и шлихтера постана. :tapp:
Дечкото вика дека не добиваш пак редовно, таа него друже.. :eek:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Michelle Aline ќе одговориш ли конечно на прашањето на Ипсисимус???

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не е тоа проблемот. Проблемот е што многу навреди вулгарни излетаа. Но зошто да ги учиме помладите кога постарите се тие што ја немаат основната култура ?
А зафрканции наместо аргументи и не се во стил на некоја читана личност. Еве и ти се служиш со нив.
Кога немате нешто паметно да кажите подобро ќутете. Можеби сакате да глумите нешто на форум, ама кога ве чита човек како солите памет на "дечиња" а и вие се спуштате на тоа ниво стварно е смешно.
Во право си. Јас се извинувам на сите што мораа да ги читаат моите невкусни и сексуални шеги ( иако навредите беа од неа кон мене, али јбг паметниот попушта)
П.С Бидејќи на лугето им станува незгодно кога нема да разберат што сакам да кажам со зборот „секс“, затоа ќе се воздржам од сите коментари од и кон Michelle Aline.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom