N
Nessa Alcarin
Гостин
Мора да поработиш на разбирање на „двојно значење“ на реченицатаПа очигледно дека ти треба добар секс чим си паднала на тоа ниво да го бараш на форум.
(види секс го ставив во наводници...)
Мора да поработиш на разбирање на „двојно значење“ на реченицатаПа очигледно дека ти треба добар секс чим си паднала на тоа ниво да го бараш на форум.
СЕКС, СЕКС, СЕКС само за секс збориш, дај бе понудете се изгоре женава или вие атеистите немате милост?Мора да поработиш на разбирање на „двојно значење“ на реченицата
(види секс го ставив во наводници...)
Изгледа не добива баш редовно како што се пофали. Вечерва да не пропуштилаСЕКС, СЕКС, СЕКС само за секс збориш, дај бе понудете се изгоре женава или вие атеистите немате милост?
Ако ќе научиш ....СЕКС, СЕКС, СЕКС само за секс збориш, дај бе понудете се изгоре женава или вие атеистите немате милост?
Tи да ќутиш.... го остави во мисла човекон да чека....СЕКС, СЕКС, СЕКС само за секс збориш, дај бе понудете се изгоре женава или вие атеистите немате милост?
Па и нема тој друга работа освен да чека мислења на форум.Tи да ќутиш.... го остави во мисла човекон да чека....
Па тоа сакам да и објаснам бе друже. Кога ќе си фати работа со поначитани луѓе од неа може само да добие зафрканции на нејзина сметка. Ама нејзе сигурно паметот и е на друго место.Еј остај ја греота е. Добро е малку шала ама сепак не со такви навреди. Добра ноќ на сите.
Ти испари мозокот ? Ам реков јас не си спиена добро од што не си ги имаш задоволено потребите.Па тоа сакам да и објаснам бе друже. Кога ќе си фати работа со поначитани луѓе од неа може само да добие зафрканции на нејзина сметка. Ама нејзе сигурно паметот и е на друго место.
И јас тебе те сакам....Ти испари мозокот ? Ам реков јас не си спиена добро од што не си ги имаш задоволено потребите.
Не е тоа проблемот. Проблемот е што многу навреди вулгарни излетаа. Но зошто да ги учиме помладите кога постарите се тие што ја немаат основната култура ?Па тоа сакам да и објаснам бе друже. Кога ќе си фати работа со поначитани луѓе од неа може само да добие зафрканции на нејзина сметка. Ама нејзе сигурно паметот и е на друго место.
А ти душо престани да си го „бараш со боринче“ меѓу нас овде „старциве“ оти некој може и да ти го даде... И не се грижи толку за мене јас своето си го добивам редовно. А ти ако не сметаш за педофили и стари ергени што к*р бараш тука ? (Може навистина и баш тоа го бараш...)
Go to sleep. Слаба реплика. Имаш подфорум за љубов и секс. Кој што се фали нешто му фали. Остани ми со добро.
Изгледа не добива баш редовно како што се пофали. Вечерва да не пропуштила
Сега дури и шлихтера постана.Па тоа сакам да и објаснам бе друже. Кога ќе си фати работа со поначитани луѓе од неа може само да добие зафрканции на нејзина сметка. Ама нејзе сигурно паметот и е на друго место.
Во право си. Јас се извинувам на сите што мораа да ги читаат моите невкусни и сексуални шеги ( иако навредите беа од неа кон мене, али јбг паметниот попушта)Не е тоа проблемот. Проблемот е што многу навреди вулгарни излетаа. Но зошто да ги учиме помладите кога постарите се тие што ја немаат основната култура ?
А зафрканции наместо аргументи и не се во стил на некоја читана личност. Еве и ти се служиш со нив.
Кога немате нешто паметно да кажите подобро ќутете. Можеби сакате да глумите нешто на форум, ама кога ве чита човек како солите памет на "дечиња" а и вие се спуштате на тоа ниво стварно е смешно.