Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
ОК, ја сум слободен во сабота вечер или недела цел ден.

Признавам единствено кафичи кајшто се точи пиво. На ум ми паѓаат Чили карши ДМ или Мр.Џек зад палета. Најкомотно се чувствувам во Круг во Бисер (музичето е мое).

Ето: Е, сега, кога има почетна понуда, бујрум, изјаснете се кој-што.

Ако јас доаѓам... Ќе ви бидам како детенце во Мр.Џек. Не зезај, мајка ми искача таму :)
--- надополнето: Sep 7, 2011 4:52 PM ---
Добар одговор , па ова го чекав , незнам шо те кошташе да пишеш до сеа.

Незнам дали ќе дочекаш да видиш генерација каде ќе еволуираме до тоа ниво.Малце тешко.

Не те праи тоа помалце атеист ако си гностик у душа , чек шо беше тоа душа ...:unsure:ај да не забегаваме , треба пијанка да си спремате (y)
--- надополнето: Sep 1, 2011 1:24 PM ---

Не колку што е мода атеизмот , ама на форум само , надвор малце тешко зборуваат :).

Душата нема никаква врска со религијата. Религијата го позајмува поимот душа и го понижува и маргинализира. Душата е индивидуална, кај секој човек различна, а религијата строго и забранува да биде онаква каква што е по својата природа...
--- надополнето: Sep 7, 2011 4:55 PM ---
Аааа, обоена енергија гледаш. ОК...

I rest my case...

Немој да се грижиш за мене повеќе, нема да те провоцирам воопшто.

Штом гледаш обоена енергија како се движи, се ми е јасно...

:(

Ме мрзи да го барам мислењето, кажи и дека прво треба да оди на очно, а потоа директ на психолог... Оти ај што има мака со видот, па уште и верува дека е тоа дарба....
--- надополнето: Sep 7, 2011 4:58 PM ---
i glumenjeto ludilo e strashna rabota, dovolno e strashno za da nesakame da pomislime na druga opcija, nedaj boze...

А што си ти?

Ако јас доаѓам... Ќе ви бидам како детенце во Мр.Џек. Не зезај, мајка ми искача таму :)
--- надополнето: Sep 7, 2011 4:52 PM ---

Душата нема никаква врска со религијата. Религијата го позајмува поимот душа и го понижува и маргинализира. Душата е индивидуална, кај секој човек различна, а религијата строго и забранува да биде онаква каква што е по својата природа...
--- надополнето: Sep 7, 2011 4:55 PM ---

Ме мрзи да го барам мислењето, кажи и дека прво треба да оди на очно, а потоа директ на психолог... Оти ај што има мака со видот, па уште и верува дека е тоа дарба....
--- надополнето: Sep 7, 2011 4:58 PM ---

А што си ти?
a cekaj malku, mislish deka toa ke go tvrdam bez da otidam na ocno ili na psiholog i sl. bez da otidam na site mozni lekari koi bi mozele da znaat neshto zatoa?jas od prva znaev deka se energii???...ako ne veruvash, ne veruvaj tvoe pravo, ama...da mu kazuvash na nekogo deka e lud, samo zatoa sto moze neshto sto ti nemozesh da go zamislish...????????????????????????

a cekaj malku, mislish deka toa ke go tvrdam bez da otidam na ocno ili na psiholog i sl. bez da otidam na site mozni lekari koi bi mozele da znaat neshto zatoa?jas od prva znaev deka se energii???...ako ne veruvash, ne veruvaj tvoe pravo, ama...da mu kazuvash na nekogo deka e lud, samo zatoa sto moze neshto sto ti nemozesh da go zamislish...????????????????????????

Јас можам да ти кажам дека лажеш дека си била на психолог. Затоа што халуцинациите не се третираат како ,,дарба,, во ниту една психолошка ординација.
Може сега да објасниш повеќе околу твоите религиозни погледи наместо да бидеш падобранец и да зборуваш неповрзано и бесмислено?

Јас можам да ти кажам дека лажеш дека си била на психолог. Затоа што халуцинациите не се третираат како ,,дарба,, во ниту една психолошка ординација.
Може сега да објасниш повеќе околу твоите религиозни погледи наместо да бидеш падобранец и да зборуваш неповрзано и бесмислено?
pa tvojot komentar ne beshe padobranec???

pa tvojot komentar ne beshe padobranec???

Не. Не беше.
Можеш да одговориш на следниве прашања или не? :
1. Кои се твоите религиозни погледи?
2. Во што веруваш, ако веруваш?
3. Во каква своја ,,дарба,, веруваш? За што ти служи таа ,,дарба,,?

Ако не можеш, не се мачи. Ни прва ни последна не си...

Не. Не беше.
Можеш да одговориш на следниве прашања или не? :
1. Кои се твоите религиозни погледи?
2. Во што веруваш, ако веруваш?
3. Во каква своја ,,дарба,, веруваш? За што ти служи таа ,,дарба,,?

Ако не можеш, не се мачи. Ни прва ни последна не си...
mislam deka temava ne e za mene, si se zbunil ne sum na spisokot pogore.
ako tolku te interesira mozeme da pravime muabet... ama ne tuka

mislam deka temava ne e za mene, si se zbunil ne sum na spisokot pogore.
ako tolku te interesira mozeme da pravime muabet... ama ne tuka

Па овде сите добро знаеме еден за друг какви ставови има. Ти слетуваш и немаме поим. За да знаеме што мислиш, треба да објасниш. Ако ти е толку проблем на форум да пишуваш (а очигледно за тоа постои форумот) можеш да ми пишеш ПП, на профил итн.

:D ludOOOoo ateisti vo rubrika za vera i zgora na toa se takvaat koj bil pogolem antihrist., znachi do boga ste ama ne ste so negovite mislenja na ista linija:LOL::coffee:., koga vi kazhuvam deka ste najgolemi vernici ., ne mi veruvate vednash nervozno reagirate.........

сеа си ги мерите....................мислењата?

ooo pozdrav gradonachalnik., ne na ovie im go meram mozokot., i toa samo vo gramazha.......ajde sega strelechki vod istapi napred:P

ooo pozdrav gradonachalnik., ne na ovie im go meram mozokot., i toa samo vo gramazha.......ajde sega strelechki vod istapi napred:P
Абе, шутрак, тоа е верничка вага. На погрешна тема мериш. Затоа не ти искача. Атеистичката ти е во килограми, тибам шупакот.

Земи прво школо нешто научи. У второ се учат мерките. Не е тешко. Треба само да истрпиш.

Па овде сите добро знаеме еден за друг какви ставови има. Ти слетуваш и немаме поим. За да знаеме што мислиш, треба да објасниш. Ако ти е толку проблем на форум да пишуваш (а очигледно за тоа постои форумот) можеш да ми пишеш ПП, на профил итн.
procitaj gi mislenjata na nekolku strani nanazat, pa ke vidish deka sum se izjasnila.
ako tolku te interesira neli...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom