Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
da, ama ti ne se sveduvash na sopstven izbor ako si uvidel deka postojat samo dve opcii.
mozesh da kazesh deka imash sloboda i deka si vo sostojba da birash samo dokolku uvidish deka ima beskonecno mnogu opcii.
site nie, porano ili podocna svakame deka religijata ne shtima, deka neshto ne e vo red tuka... jas koga ja procitav biblijata bev zaprepastena , samo edno prashanje si postaviv "zarem ova treba da bide mojot duhoven vodic?" imav cuvstvo deka sum gledala horor film...
normalno, te razbiram i jas nekogash bev kako tebe, koga bev revoltirana od hristijanstvoto i drugite religii voopshto, se svrtev na sprotivnata strana, bez da znam deka i drugi opcii postojat.
veruvaj deka beter od tebe razmisluvav, veruvaj deka pentagramot go imashe na sekoe moe parce obleka, na sekoe parce nakit, na sekoj agol od mojata soba...
ama razlikata megu mene i tebe e taa sto jas tuka ne zastanav. se svrtev levo, se svrtev desno... svativ deka moznostite za izbor se beskonecni... seushte ne znam nishto, ama barem ova osnovnoto go znam. sega mozam da kazam deka jas sum si ja izbrala stranata, ili taa me izbrala mene...a nemozesh ti da tvrdish deka si go odbral patot sto ne ti e nametnat. greshish, seushte ne svakash deka ti e nametnato da gledash samo napred i nazat, a so toa i moznostite da sogledash mnogu neshta ti se ograniceni.
Long story, short, ти си ја нашла љубовта како религија и сеа си... љубовџика?!? ...ваљда...

+ си против секакво мрчење, препукување, карање... абе ти хипик да не си?

i glumenjeto ludilo e strashna rabota, dovolno e strashno za da nesakame da pomislime na druga opcija, nedaj boze...
--- надополнето: Sep 2, 2011 7:35 AM ---

da, ama ti ne se sveduvash na sopstven izbor ako si uvidel deka postojat samo dve opcii.
mozesh da kazesh deka imash sloboda i deka si vo sostojba da birash samo dokolku uvidish deka ima beskonecno mnogu opcii.
site nie, porano ili podocna svakame deka religijata ne shtima, deka neshto ne e vo red tuka... jas koga ja procitav biblijata bev zaprepastena , samo edno prashanje si postaviv "zarem ova treba da bide mojot duhoven vodic?" imav cuvstvo deka sum gledala horor film...
normalno, te razbiram i jas nekogash bev kako tebe, koga bev revoltirana od hristijanstvoto i drugite religii voopshto, se svrtev na sprotivnata strana, bez da znam deka i drugi opcii postojat.
veruvaj deka beter od tebe razmisluvav, veruvaj deka pentagramot go imashe na sekoe moe parce obleka, na sekoe parce nakit, na sekoj agol od mojata soba...
ama razlikata megu mene i tebe e taa sto jas tuka ne zastanav. se svrtev levo, se svrtev desno... svativ deka moznostite za izbor se beskonecni... seushte ne znam nishto, ama barem ova osnovnoto go znam. sega mozam da kazam deka jas sum si ja izbrala stranata, ili taa me izbrala mene...a nemozesh ti da tvrdish deka si go odbral patot sto ne ti e nametnat. greshish, seushte ne svakash deka ti e nametnato da gledash samo napred i nazat, a so toa i moznostite da sogledash mnogu neshta ti se ograniceni.

Wellcome to the club;)

....ги погледнав резултатите од анкетава...и чудо... членот nekoj drug...има само 7 поста воопшто, а води на табелава
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

nekoj drug ...јави се да ја подигнеш наградата....Викенд на пуст остров во придружба на тврдокорен верник

....ги погледнав резултатите од анкетава...и чудо... членот nekoj drug...има само 7 поста воопшто, а води на табелава
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

nekoj drug ...јави се да ја подигнеш наградата....Викенд на пуст остров во придружба на тврдокорен верник
Точно така, ги повикуваме сите кои гласаа за некој друг да се изјаснат за кого гласале. Моа да го идентификуваме мистериозниот некој друг...

ДО КОГА СО ОВОЈ ПАМЕТ???????????????????

...сигурно Мухамед, Буда, Исус, Кришна, Заратрустра и компанија седат во РАЈОТ и се чудат кој глупости ги правите во нивно име

Сум рекол и ќе повторам, поголеми отоци од закоравени и прости верници, се само закоравени и прости неверници. Али бар можеш да се смееш и со едните и со другите. Види ја задњава реченица. :)

А јас се надевав како стар јарец дека мене ќе ме посочите како анти-нешто :)
Ме „разочаравте“... не ми се исплати пишувањето на подфорумов религија... Па и многу скапо ги продавате тоа душите... галиба за избори поевтини ќе бидете :)

Што е антихрист ...има миљон "дефиниции" и објаснувања.Али ај да не навлегувам во ситници

Инаку, што добива оној со најмногу гласови? Викенд во Ватикан, утринска медитација со папата...7 дена во Хиландар?

Инаку, што добива оној со најмногу гласови? Викенд во Ватикан, утринска медитација со папата...7 дена во Хиландар?

викенд на пуст остров во придружба на закоравен верник

Аааа, обоена енергија гледаш. ОК...

I rest my case...

Немој да се грижиш за мене повеќе, нема да те провоцирам воопшто.

Штом гледаш обоена енергија како се движи, се ми е јасно...

:(

Пак јас со перцепцијата, по цена да станам досаден...
Има раја која смета дека трошење на пола живот на олтарот на имагинарните ентитети како држава и доживотно товење на претставниците на тој имагинарен ентитет е нормално.
Пола живот.
But wait....тоа е прифатено како консензус реалност и е супеееееер....:D
Другите се забегани....оние....

А да...што беше нормално...:)

luge...tolku mnogu ste pateticni, sto mi stanavte simpaticni :X3:

luge...tolku mnogu ste pateticni, sto mi stanavte simpaticni :X3:

А што значи тоа патетично, никогаш не ми било целосно јасно значењето на тој збор, па ако знаеш би те замолил за објаснување.
Мене ме плашат луѓе кои заговараат геноциди.
Некаде познати и под името четници,усташи,нацисти,патријоти...вегани...

А што значи тоа патетично, никогаш не ми било целосно јасно значењето на тој збор, па ако знаеш би те замолил за објаснување.
Кога претенциозноста ќе ги мине границите на толерантност, станува патетика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom