da ama mozeme i da ja svrtime realnosta i na druga strana
na primer forumot da go napravime mesto kade sto ke si izjasnuvame mislenja, koi ke bidat nadopolnuvani so mislenja na drugi clenovi, vodenje diskusii so megusebno razbiranje,,, dokolku ne se soglasuvame da prilozuvame argumenti, a ne na primer na sto lici ova pogore, postot od stavrogin? toa lici na diskusija? toa lici na civilizirana debata? vednash od start te sece i se cuvstvuvash kako najgolem idiot sto si posakal da ukazesh neshto sto e pred se za dobro na site
jas ne vikam deka mora da sum vo pravo, ako gresham popravi me, ako se slozuvam so toa ke prifatam, ako ne ke ti dadam argument zoshto ne se slozuvam i taka...
sekogash ima i drugi opcii, ima neograniceno mnogu opcii, kako sto i ljubovta ima neograniceno mnogu oblici, samo treba da ja prepoznaeme kako takva
--- надополнето: Sep 1, 2011 7:50 PM ---
pa vaka ajde ke ti ukazam golema cesti ke ti otkrijam zosto jas sum ubedena deka sum vo pravo...
faktot sto ushte od raganje imam darba da vidam oboena energija kako se dvizi niz prostorot, mozebi me navelo da razmisluvam, da baram odgovori i del od niv da gi najdam
razlikata e slednava
ako go negirash postoenjeto na taa energija, istata nema nikakov dopir so tebe, a ako veruvash ja sakash ja povikuvash taa se lepi za nashata aura i nashite cakri ja primaat, taa energija e toa cuvstvo na bezuslovna ljubov
sega treba da se cuvstvuvash pocesten zatoa sto ova ne e neshto sto se kazuva tuku taka, ama sekoja cest za sposobnosta da provocirash definitivno padnav na tebe, sekoja cest