Strenght
Never Give Up!!
- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 1.824
Абе дај не го тупи... Гледај си ја својата држава што кур замарате по Форуми за Македонија.. Ја имате Бугарија доста патите од комплекси за Македонија..Јас се осеќам како Македонец ви кажав, вие се осеќате како бугари зашто ова вмро јавно преку својот бивш прецедател и премиер тоа го кажа. Ова прослава беше партиска и логички е дека беше бугарска зашто партијата вмро со тоа с епоистоветува. Ако мразиш срби не значи дека си македонец, зашто гледам сама така бугарите го покажуват своето национално чуство, инаку кога е прашање бугарската политика, тогаш сме браќа со нив и бугарите ќе не реформираат нели
Што има врска 2001 и зашто ме ставаш во тоа време кога не знаеш ништо за мене?
Ми гајле мене за членовите на сдсм зарем таму нема некој што се осеќа како бугар? Нели според тертојата на бугарите во макеоднија живеат само бугари ко итреба да бидат освестени па затоа с еповикува на обединување од вмро така ја читам пораката меѓу редови.
Сликите од каде знаеш од каде ги наоѓам? Иако ние вистинските македонци сме малку по број, но малку биле и 300 спартанци кои го бранеле влезот кај термополите и додека не се нашол предавник од внатре успешно ја вршеле својата работа.
Така и македонија има многу предавницни од внатре кои ја делат оваа држава цртаат граници и работат против македонскиот дух.
На прославата сите беа собрани без разлика на партија,а твоево пропагирање баш не измачи нас па сега ќе мислиме по дома дека не сме македонци.. хаха бедни сте