Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Тој е! Милошевски е, ете го и Тупак малце лево, а Гадафи се крие у позадина додека пак Миле паника е седнат. Којзнае што план кројат овие четворица....

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Тој е! Милошевски е, ете го и Тупак малце лево, а Гадафи се крие у позадина додека пак Миле паника е седнат. Којзнае што план кројат овие четворица....
а со детето во раце е Бо Мекејлеб

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Не верувам дека постои Македонец кој што нема да се наежи на ова...

А и не верувам дека на некој не му се допадна прославата, но ете тоа им е во крвта - да плукаат на се што е убаво!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Снимка од целата прослава во Скопје на 8 септември 2011:

Еве уште еден доказ кој ја сака и ја велича оваа прослава.

Името на тој што го ставил видеото - Iratais

Country: Bulgaria

А се гледа колку ја почитува државата кога не насловил како FYROM :D

20th anniversary of independent Macedonia (FYROM) Skopјe 08.09.2011 (1/4)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Јас уште еднаш прашувам, зашто сега на 1 откомври кога ќе има попис не се пишете дека се осеќате како бугари. ја видовте сликата горе, министер од вмро како се осеќа, самиот љубчо кажа дека во вмро се 90% кои осеќаат како бугари. Доста се криете зад Македонија и Македонци ајде еднаш покажете ги роговите и тоа што сте во душата. Зашто само партиски членови можат да се радуваат на вакви паради.

Истиот плоштад, истите униформи и тогаш и денес :D
Ако се чувствуваш за Бугар пиши се Бугар, ама по ова осеќате ти накај Србин влечеш Зотески па пиши се слободно. И да те допрашам нешто, каде беше ти 2001 како Македонец што не ги крие роговите? Беше на некој фронт? Затоа што добри 7000 од тие што си ги криеме роговите бевме. И само да знаеш колку членови на СДСМ имаше на прославата, ќе паднеш во депресија веднаш.

И по милионити пат униформите не се исти, има цела тема на форумов каде е објаснето тоа. На сликата, од вселената можеш да видиш дека тоа е Милошоски. Или не? Ај сеа тркни докај клубот од Васко Ефтов, извади уште некој аргумент против прославава.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ставајте

flag as Inappropriate (на знаменцето под видеото)

Оти срамота е да дозволиме баш тие снимки,да стојат на болварски канал,и некој да си игра мајтап и фиром да не пишува!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ако се чувствуваш за Бугар пиши се Бугар, ама по ова осеќате ти накај Србин влечеш Зотески па пиши се слободно. И да те допрашам нешто, каде беше ти 2001 како Македонец што не ги крие роговите? Беше на некој фронт? Затоа што добри 7000 од тие што си ги криеме роговите бевме. И само да знаеш колку членови на СДСМ имаше на прославата, ќе паднеш во депресија веднаш.

И по милионити пат униформите не се исти, има цела тема на форумов каде е објаснето тоа. На сликата, од вселената можеш да видиш дека тоа е Милошоски. Или не? Ај сеа тркни докај клубот од Васко Ефтов, извади уште некој аргумент против прославава.
Јас се осеќам како Македонец ви кажав, вие се осеќате како бугари зашто ова вмро јавно преку својот бивш прецедател и премиер тоа го кажа. Ова прослава беше партиска и логички е дека беше бугарска зашто партијата вмро со тоа с епоистоветува. Ако мразиш срби не значи дека си македонец, зашто гледам сама така бугарите го покажуват своето национално чуство, инаку кога е прашање бугарската политика, тогаш сме браќа со нив и бугарите ќе не реформираат нели :D

Што има врска 2001 и зашто ме ставаш во тоа време кога не знаеш ништо за мене?
Ми гајле мене за членовите на сдсм зарем таму нема некој што се осеќа како бугар? Нели според тертојата на бугарите во макеоднија живеат само бугари ко итреба да бидат освестени па затоа с еповикува на обединување од вмро така ја читам пораката меѓу редови.

Сликите од каде знаеш од каде ги наоѓам? Иако ние вистинските македонци сме малку по број, но малку биле и 300 спартанци кои го бранеле влезот кај термополите и додека не се нашол предавник од внатре успешно ја вршеле својата работа.

Така и македонија има многу предавницни од внатре кои ја делат оваа држава цртаат граници и работат против македонскиот дух.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас се осеќам како Македонец ви кажав, вие се осеќате како бугари зашто ова вмро јавно преку својот бивш прецедател и премиер тоа го кажа.
Осеќам е србизам о голем Македонецу, чуствувам е Македонскиот збор...

Just saying...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
И на МТВ 1 и на Собраниски имате реприза од прославата, на Собраниски е понапред.. :)

?

..........

Гостин
Јас бев на крај, на последниот настап на Кирил Џајковски, бевме во етничко мешан состав, 4 македонки, 3 македонци, 2 албанки и 3 албанци.....со нас беше и Јорго, тој е грк, ама чист хардкор грк:cool:
Вложив многу време и труд за да ги разубедам сите да одиме на Кирил, го составив рецептот од зелени билки, и радоста започна во мултиетничка еуфорија и прекрасната изведба на Џајковски и неговите пријатели......Јорго беше пресрекен, возбуден и се восхитуваше на мекедонскиот народ и умешноста на артистите на сцената особено по втората испушена мултиетничка македонска цигара, во еден миг го зема во раце Македонското олдскул знаменце кое го носевме со нас и силно извика „ДА ЗИВЕЕ МАКЕДОНИЈА“:D

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
Еве уште еден доказ кој ја сака и ја велича оваа прослава.

Името на тој што го ставил видеото - Iratais

Country: Bulgaria

А се гледа колку ја почитува државата кога не насловил како FYROM :D

20th anniversary of independent Macedonia (FYROM) Skopјe 08.09.2011 (1/4)
Бев Близу до еден од снимателите на кран...на лентата на вратот каде што му беше закачена акредитацијата со име МРТВ, беше испишано "Футболически сојуз на Бугарија" :confused: .... не прејудицирам ништо, но на прослава на независноста на Македонија, мртв да виси на такво нешто .... :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom