- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 4
хахахаххаха, Мене најискрено ми личи на пеперутка. А кој ја видел Богородица па да ја споредуваат со дрвото. Ај ќе го завртиме за 180 степени на што ке изгледа тогаш? Плус иконата со што ја споредуваат е креација од човек која ја доживува богородица како таква, и позата како го држи исус не е со патент верзија „Само таква да ме цртате!“
П.С. А како беше тоа „Не прај идол или слика на се што е на небото и земјата, не му се поклонувај и не му служи“ Just asking...
на секој различно му изгледа,како и да е,колку и теории да кажуваме,макар и вистини,ке видиме наскоро што ке биде,со нас!хахахаххаха, Мене најискрено ми личи на пеперутка. А кој ја видел Богородица па да ја споредуваат со дрвото. Ај ќе го завртиме за 180 степени на што ке изгледа тогаш? Плус иконата со што ја споредуваат е креација од човек која ја доживува богородица како таква, и позата како го држи исус не е со патент верзија „Само таква да ме цртате!“
П.С. А како беше тоа „Не прај идол или слика на се што е на небото и земјата, не му се поклонувај и не му служи“ Just asking...