PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
одвај чекам... мислев дека нема да го дочекам денот кога Paypal ќе не стави на листа

" Thank you for contacting PayPal concerning PayPal services in Macedonia.

PayPal has no plans to launch services in Macedonia this year. In a
recent update of our fees policy effective September the 24th 2011,
Macedonia was incorrectly included in a list of countries that can
receive PayPal payments. This error is being corrected. "

Да ве спуштам на земја, нема потреба да го копирам и ове цел маил го има во другата тема.

" Thank you for contacting PayPal concerning PayPal services in Macedonia.

PayPal has no plans to launch services in Macedonia this year. In a
recent update of our fees policy effective September the 24th 2011,
Macedonia was incorrectly included in a list of countries that can
receive PayPal payments. This error is being corrected. "

Да ве спуштам на земја, нема потреба да го копирам и ове цел маил го има во другата тема.

Што е финтава со овие на секој различно одговараат.Како можат да си дозволат ваква кардинална грешка:tapp:

Ништо ич, се враќаме на неандерталскиот начин на користење на услугата на ПејПал, штета. Него, ако има некој некое чаре за отворање ќе го замолам да кажи, имам огромна потреба од ПејПал.

П.С.: Денес пробав и тоа шо беше со ХалкБанк и ме одбија, отворен сум за друга алтернатива ако е некој толку љубезен да сподели :) Фала.

Ништо ич, се враќаме на неандерталскиот начин на користење на услугата на ПејПал, штета. Него, ако има некој некое чаре за отворање ќе го замолам да кажи, имам огромна потреба од ПејПал.

П.С.: Денес пробав и тоа шо беше со ХалкБанк и ме одбија, отворен сум за друга алтернатива ако е некој толку љубезен да сподели :) Фала.

Преку НЛБ Тутунска банка ќе си земеш Visa Electron картичка, ќе се регистрираш на Paypal, и ќе си ја одбереш Словенија како држава во која што престојуваш.

Преку НЛБ Тутунска банка ќе си земеш Visa Electron картичка, ќе се регистрираш на Paypal, и ќе си ја одбереш Словенија како држава во која што престојуваш.

Нели тоа работеше едно време само? Заборавив да кажам дека пробав и со таква картичка од НЛБ Тутунска што е направена пред да ги фатат на некои и исто така не успеав. Сепак, фала на информацијата.

Веќе 3-4 години користам Пејпел, ама еве со последнава промена на картичката откако ми истече претходната, не можам да ја верификувам. Значи ги препознава македонските картици - у превод "џабе везеш"
Е сега, во тој демантот јас прочитав дека не планираат да пуштат навака исплата на кеш за Македонија, можеби уплата од тука за други земји ќе има. Пуста надеж нели. А и како што спомна некој, во демантот се вели дека грешката ќе се исправи одма, а еве до сабајлево Македонија беше уште на листата.
Мене лично што ми скорива највеќе јадови, е погледот во листата на поддржани земји. Того, Таџикистиан, Еквадор, Француска Гвинеја... Се осеќам ко да живеам на територија на некоја Руска тајга.

Поздрав,

Александар

Ама па ете, вика дека истите пораки ги добиваат и Србите и Црногорците...не сме САМО ние тапа, веројатно тоа е некоја Балканска епидемија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom