Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално сме на ниво на Лихтенштај и Малта и тоа го мислам најсериозно. Сосотојбата не само што нема да се подобри туку ќе тонеме уште. Не Тошак туку Мурињо и Гуардиола задно не можат да ја оправат. Треба да рабереме дека се додека нема квалитетен фудбалски сојуз неможе да има квалитетна репрезентација, а се додека е Харалампије Мафија Ристевски алфа и омега во сојузот неможе да имаме квалитетен сојуз. Како прво доволно е да ја видиме македонската лига за која мислам дека не треба ни да постои бидејќи е убедливо најслабата лига во Европа а и по широко, можеби во Руанда и Конго да има полоши лиги незнам јас не сум видел.
Да заклучам квалитетот на Ракометот и Кошарката се должи исклучително на работата на сојузите на овие два спорта и не е случајност.

И на крај прашање, зошто доцнеше почетокот на утакмицата? Имаше некој организаторски пропуст ама не успеав да слушнам што поточно.
имаше проблеми со мрежите затоа доцнеше почетокот..

Моментално сме на ниво на петлиќите на Лихтенштајн и Малта.

Луксембург го заборавив. А подобри сме од Андора , Фарските острови и Сан Марино но кога играт Пандев и Новевски.

Сеа ми текна дека имав чуден осеќај за тоа што го рече Тошак - Хари му бил фин чоек и разбран нешто, дека планирал многу за фудбалот. Зашто се сомневам дека Тошак, старо аро сака да си апне некои пари од местенки, од тоа што ќе глуми селектор демек странски јак ептен а уствари тимот го води Бабунски?

И после зошто сме биле петти шешир.
Море за нас треба посебен седми шешир да направат. Со Ватикан, Гренланд и Косово кваификации за квалификации да играме.

Сеа ми текна дека имав чуден осеќај за тоа што го рече Тошак - Хари му бил фин чоек и разбран нешто, дека планирал многу за фудбалот. Зашто се сомневам дека Тошак, старо аро сака да си апне некои пари од местенки, од тоа што ќе глуми селектор демек странски јак ептен а уствари тимот го води Бабунски?
Тошак уште не знае кај дошол ама сега ќе му се разјасни.
Во меѓувреме, Хрватска 3 гола за неколку минути против Израел, Модриќ и Едуардо ѕверови... јбг, морам да мењам канали не се трпи ова...

Ако фудбалерите на Андора се аматери, нашиве шо се, полу-професионалци ?:icon_mrgr:

Добро бе луѓе зашто у моменти на историски успех на Македонија во кошарка и општо во сите спортови,се замарате со некој аматери кој глумат репрезентација...

Е тапа, гол дадоа. Сеа задоволни треба да сме?

Кошаркариве наши до сега повеќе голови ќе им дадеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom