Мислиш Кутлешот.
Е де, еден ден е. И јас стигнав 15 минути подоцна од работа.да им ебам матер на тие што најдоа сеа да праат главна проба и да го блокираат градот..сум идел пешки 4 километра.
епа пишуваше дека од 16-30 ке бидат затворени некои улици, ти не си виделда им ебам матер на тие што најдоа сеа да праат главна проба и да го блокираат градот..сум идел пешки 4 километра.
камо 15 минути да беа,завршува школо и таков спремен да идам дома и да си легнам..Иначе и да пишувало и да не,не ми мења нешто многу..Бар нека средат порано да завршуваме тогаш и утре слушнав ке ималоЕ де, еден ден е. И јас стигнав 15 минути подоцна од работа.
Те читам цела тема и морам да ти кажам дека ептен си ги измешала работите, колку што си во право толку си и во криво за се досега што си напишала. Седни и прочитај се ќе видиш од која во која крајност одиш со поимиве. Сфати дека животов на никој не му е толку розев како што мислиш дека треба (не само кај нас во Македонија). А, ако сакаш да помогниш можиш и самата да покрениш иницијатива, така цел свет функционират.Не сум ни позиција ни опозиција, сите ми се одвратни безрбетници, освен малкубројни ликови. Не велам дека тотално се што направија не чини, но конкретно „направеното“ на плоштад и низ Скопје е нешто толку непотребно и некорисно што нема зборови да доопишам. Еден споменик ќе беше ПРЕдоволен. Попромашена милионска сума немам видено, зошто не им направија домови на раселените лица и уште не им признаваат никакви права, зошто не обезбедија со закон доживотни солидни пензии за децата на убиените херои туку им ги амнестираа убијците, зошто не финансираат програма за успешна еманципација на децата без родители, зошто не отворат и финансираат центри за заштита и помош на жртвите на семејно насилство (конкретно жени и деца) каде безбедноста и понатамошната помош ќе бидат загарантирани, зошто не вложат во старските домови за да не бидат како кочина каде возрасните се носат за умирање и во соодветен кадар, зошто не нудат поволности за семејства да посвојуваат деца туку само ајде раѓајте 3то 4то а услови никаде туку само казни и даноци....зошто зошто зошто, премногу се, а прославата само уште едно трошење државни пари
Да, највено беше дека и на 8. ќе важи истиот режим, само половина час порано - од 16:00Дали утре ќе важи истиот режим за улици како вчера? Да си знаеме за автобуси, коли...
Има. Претходно со Финска мечот го даваа на тој на City Gallery што е...Треба да наместат еден видео бим на плоштад да се гледа кошарката. Малце да навиваат луѓево! Одиме четврт финале