- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Искрено бев разочаран до почетокот на Август... но на 1ви Септември бев презадоволен!!!Случајно на сајтот видов дека има нова анкета-Дали сте задоволни од трансфер пазарот ?
Па да прашам,која будала од фан клубов гласала дека требало да се доведат подобри играчи.
Јас искрено и реално без да правам лице,не ни сонував дека Бранка ќе успее да ги доведе и Зарате и Форлан.
Двајца екстра играчи,Зарате ти е ненормален дриблер,има одличен шут,а и креативен е,додека Форлан ти е работник на теренот и убиец во нападот,а и одлично игра со глава...и слободните удари му се за пофалба.
Поли е млад играч,малку докажан,но повеќе недокажан,има време за него,има голем потенцијал во него.
Додуша подобро што него го зедовме отколку Паласиос.
Другите засилувања не ни ги коментирам,имам кажано за нив претходно.
Се на се,трансфер периодов за Интер испадна БОМБА !!
Знае газда Морати што прави,подобар претседател немал ниеден клуб во светот!И самите играчи кои си одат од Интер го потврдуваат тоа,последен пример е ЕТО,пред тоа Адриано,Рекоба...сите имаат изјавено дека го сакаат Морати како татко!!Џабе беше плукањето по него....БРАВО МОРАТИ...ФОРЦА ИНТЕР!!!Бизнисменот си ја знае својата работа... Нема потреба од плукање... И покрај продажбата на еден од највлијателните и најквалитетните играчи, Морати не дозволи Интер да биде драстично ослабен... Јас дури и верувам дека со овој тим сме појаки од лани... Имаме многу опции во нападот, внесовме креативност во средината... уште 2ца одбранбени играчи и ќе бидеме комплетни... За една година успеавме да го подмладиме тимот без да изгубиме на квалитет...
И јас исто како тебе,но верував дека Морати и Бранка до крајот на преодниот рок ќе донесат проверени и екстра играчи и ете место еден,во пакет дојдоа двајца,додека некој плукаа по нив и им пцуеја се што им иде на штикла,како да не ви стана јасно дека Морати и Бранка никогаш,ама баш никогаш нема да го остават Интер на цедило.Искрено бев разочаран до почетокот на Август... но на 1ви Септември бев презадоволен!!!
Дрн дрн, труч труч, зев зев...Абе уште иницијатива за споменик на Бранка и Морати да поднесте кога ве читам.
Ова играчите што го сакале Морати што има корис Интер од тоа што Морати им е татко на Адријано,Рекоба,Роналдо и сега најновиот Ето јас ќе ви кажам нема корист само штета.
Во професионален клуб како Барса нема татко таму мора да се игра одлично за да се остане ...
Кој е тој Фулам Интер не почнал од Морати Интер не е Челзи Интер 100 години е во врвот на Серија А нема можеби многу титули но Интер секогаш бил богат клуб со одлични фудбалери па пред да дојде Морати овој пред него беше купил костур на најдобрата репрезентација во светот Беме,Матеус и Клинсамн па Румениге .Од Ајакс во пакет за рекордни тогаш суми Беркамп и Јонк па и Панчев тогаш за рекордни суми го купи.Интер одсекогаш бил богат клуб.Мите,зборам за човечките особини на Морати брат,јасно ми е стојат работите и за професионализам и остало,не сум мало дете,туку што корист од тоа што го пцујат,колнат и сакаат да го продаде клубот? јас ке ти кажам, да беше некој шеик до сега и со толку загуби ке бевме ФУЛАМ!
Никој не ти рече дека сака да продолжи со таа политика на трошење,тоа и реков,ми смета што сега така наречени навивачи пцујат по Морати зашто не трошел пари..а да Интер не почнал од Масимо Морати... не знам точно колку ама Интер е сопственост на фамилијата Морати мислам преку 50 години.....и тоа реков ...не сме Фулам,зашто некојси шеик не не купил и не продал после 4-5-6 сезони...абрамович после 4 сезони не даде е...н денар за Челзи,затоа и Жозе си отиде од таму...тоа ти кажувам цело време..ради добрината на Морати сме таму каде што сме..АКТУЕЛНИ СВЕТСКИ ШАМПИОНИ.....!!!!!!!!Кој е тој Фулам Интер не почнал од Морати Интер не е Челзи Интер 100 години е во врвот на Серија А нема можеби многу титули но Интер секогаш бил богат клуб со одлични фудбалери па пред да дојде Морати овој пред него беше купил костур на најдобрата репрезентација во светот Беме,Матеус и Клинсамн па Румениге .Од Ајакс во пакет за рекордни тогаш суми Беркамп и Јонк па и Панчев тогаш за рекордни суми го купи.Интер одсекогаш бил богат клуб.
Интер моментално може да се издржува од сопствени приходи,Загубите Интер ги има направено од некој трансвер промашаи и татковството на Морати Ибра дава 8 гола од игра овој го прави најплатениот играч во светот рекорди по плати рушеше и со Рекоба и Виери.Морати се однесува навивачки и многу ги разгали играчите нема професионализам во тимот тоа штети.
Јас не сакам да си оди Морати но мора да се промени политиката на тимот да ги зголемат приходите во тимот со подобар маркетинг нов стадион ако треба да вклучи и некој инвеститор друг до себе а не со продажба на играчи да се полни касата.
Ако е така подобро да ги доведе директорите на Порто во тимот тие се експерти во таа област.