Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Бизнисменот си ја знае својата работа... Нема потреба од плукање... И покрај продажбата на еден од највлијателните и најквалитетните играчи, Морати не дозволи Интер да биде драстично ослабен... Јас дури и верувам дека со овој тим сме појаки од лани... Имаме многу опции во нападот, внесовме креативност во средината... уште 2ца одбранбени играчи и ќе бидеме комплетни... За една година успеавме да го подмладиме тимот без да изгубиме на квалитет...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Случајно на сајтот видов дека има нова анкета-Дали сте задоволни од трансфер пазарот ?
Па да прашам,која будала од фан клубов гласала дека требало да се доведат подобри играчи.

Јас искрено и реално без да правам лице,не ни сонував дека Бранка ќе успее да ги доведе и Зарате и Форлан.
Двајца екстра играчи,Зарате ти е ненормален дриблер,има одличен шут,а и креативен е,додека Форлан ти е работник на теренот и убиец во нападот,а и одлично игра со глава...и слободните удари му се за пофалба.
Поли е млад играч,малку докажан,но повеќе недокажан,има време за него,има голем потенцијал во него.
Додуша подобро што него го зедовме отколку Паласиос.
Другите засилувања не ни ги коментирам,имам кажано за нив претходно.
Се на се,трансфер периодов за Интер испадна БОМБА !!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Случајно на сајтот видов дека има нова анкета-Дали сте задоволни од трансфер пазарот ?
Па да прашам,која будала од фан клубов гласала дека требало да се доведат подобри играчи.

Јас искрено и реално без да правам лице,не ни сонував дека Бранка ќе успее да ги доведе и Зарате и Форлан.
Двајца екстра играчи,Зарате ти е ненормален дриблер,има одличен шут,а и креативен е,додека Форлан ти е работник на теренот и убиец во нападот,а и одлично игра со глава...и слободните удари му се за пофалба.
Поли е млад играч,малку докажан,но повеќе недокажан,има време за него,има голем потенцијал во него.
Додуша подобро што него го зедовме отколку Паласиос.
Другите засилувања не ни ги коментирам,имам кажано за нив претходно.
Се на се,трансфер периодов за Интер испадна БОМБА !!
Искрено бев разочаран до почетокот на Август... но на 1ви Септември бев презадоволен!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.696
Поени од реакции
59.868
Бене напиша артикл за ФФП-то... сега останува уште Syn да напише артикл за квалитетите на Рафа... па после ќе му дадеме на Џони Вајсмилер во еден артикл да ни објасни зошто Интер и оваа година ќе освои тројна круна :)

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Бизнисменот си ја знае својата работа... Нема потреба од плукање... И покрај продажбата на еден од највлијателните и најквалитетните играчи, Морати не дозволи Интер да биде драстично ослабен... Јас дури и верувам дека со овој тим сме појаки од лани... Имаме многу опции во нападот, внесовме креативност во средината... уште 2ца одбранбени играчи и ќе бидеме комплетни... За една година успеавме да го подмладиме тимот без да изгубиме на квалитет...
Знае газда Морати што прави,подобар претседател немал ниеден клуб во светот!И самите играчи кои си одат од Интер го потврдуваат тоа,последен пример е ЕТО,пред тоа Адриано,Рекоба...сите имаат изјавено дека го сакаат Морати како татко!!Џабе беше плукањето по него....БРАВО МОРАТИ...ФОРЦА ИНТЕР!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Искрено бев разочаран до почетокот на Август... но на 1ви Септември бев презадоволен!!!
И јас исто како тебе,но верував дека Морати и Бранка до крајот на преодниот рок ќе донесат проверени и екстра играчи и ете место еден,во пакет дојдоа двајца,додека некој плукаа по нив и им пцуеја се што им иде на штикла,како да не ви стана јасно дека Морати и Бранка никогаш,ама баш никогаш нема да го остават Интер на цедило.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Абе уште иницијатива за споменик на Бранка и Морати да поднесте кога ве читам.
Ова играчите што го сакале Морати што има корис Интер од тоа што Морати им е татко на Адријано,Рекоба,Роналдо и сега најновиот Ето јас ќе ви кажам нема корист само штета.
Во професионален клуб како Барса нема татко таму мора да се игра одлично за да се остане независно дали се викаш Ривалдо,Роналдињо,Клајверт а во Интер татко Морати по една изиграна одлична сезона ти дава мултимилионски договор и може слободно да се пензионираш во Интер.А ќе го заборавев најновиот син на Морати Милито(лани по финалето во ЛШ првата реченица му беше не знам дали ќе останам имам многу понуди оваа год го променил мислењето Морати му бил како татко а во Интер сакал да се пензионира одлично).

Реално Интер е во криза имаше една цел Паласио кој пропадна во поледен момент и дојде по лично свое залагање Зарате заради овој играч сум задоволен од трансверите.
Ова со Форлан и ЛШ е тежок гаф.
А колку ќе го заменат Ето времето ќе покаже Зарате има огромен потенцијал може 5 пати да крене цена во Интер но да не ве потсеќам на потенцијалите Кварезма,Адријано.Форлан е на 32 доаѓа во Серија А за прв пат по не толку добра сезона ќе видиме колку ќе се снајде.
Шансите им се 50-50 или ќе ги биде или нема:).

А Бранка и Морати да ги имаа парите немаше да помислат на овие играчи ќе тргнеа по Тевез,Санчез,Насри ,Фабрегас .

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Мите,зборам за човечките особини на Морати брат,јасно ми е стојат работите и за професионализам и остало,не сум мало дете,туку што корист од тоа што го пцујат,колнат и сакаат да го продаде клубот? јас ке ти кажам, да беше некој шеик до сега и со толку загуби ке бевме ФУЛАМ!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.696
Поени од реакции
59.868
Абе уште иницијатива за споменик на Бранка и Морати да поднесте кога ве читам.
Ова играчите што го сакале Морати што има корис Интер од тоа што Морати им е татко на Адријано,Рекоба,Роналдо и сега најновиот Ето јас ќе ви кажам нема корист само штета.
Во професионален клуб како Барса нема татко таму мора да се игра одлично за да се остане ...
Дрн дрн, труч труч, зев зев...

Разликата помеѓу Интер и многу други топ клубови е во тоа што Интер е фамилија. Морати е човек кој воспоставува одлични релации со фудбалери кои го заслужуваат тоа. Читав интервјуа на неговата сопруга која вели дека често обични навивачи кои дошле до број им се јавуваат дома да прашаат нешто за Интер, и дека Морати секогаш знае да ги ислуша и да им одговори, затоа што ги смета за фамилија. Самата разделба на Мурињо и Матераци, емоциите предходно на Мурињо за време на финалето (иако човекот и друг пат бил во финале и го освоил) треба да ти говори како се доживува Интер. Тоа е атмосфера градена со децении, начин на живеење. Скоро сите фудбалери кои доаѓаат првите коментари им се како биле пречекани и дека луѓето во Апиано биле прекрасни. Веднаш се чуствуваат како дома.

Треба да си горд што навиваш за клуб кој има такви луѓе, а не за клубови кои имаат претседатели-богови, фудбалери-манекени, каде се се мери низ призмата на парите.

Морати не е безгрешен, напротив, има направено многу грешки, но во ситуација во која се трошеле многу пари и можело да се направи и поинаку. Морати е сега очигледно поискусен и тоа што се прави се прави од што се мора. Во вакви услови сепак, Морати не дозволи клубот да падне ниско, сеуште сме компетитивни и сеуште држиме некое ниво. Се разбира дека посакуваме повеќе, мене лично ми е многу жал што заради ваквата ситуација пропуштивме играч како Санчез и што не можевме да го ангажираме Боаш, ама тоа е тоа.

Се надевам дека уште долго Морати ќе биде со Интер а кога нема да биде, неговиот син ќе ја преземе улогата. 1000 пати повеќе сакам да го гледам овој Интер отколку Интер со некој арап или амер и 6 метросексуалци во прва постава...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мите,зборам за човечките особини на Морати брат,јасно ми е стојат работите и за професионализам и остало,не сум мало дете,туку што корист од тоа што го пцујат,колнат и сакаат да го продаде клубот? јас ке ти кажам, да беше некој шеик до сега и со толку загуби ке бевме ФУЛАМ!
Кој е тој Фулам Интер не почнал од Морати Интер не е Челзи Интер 100 години е во врвот на Серија А нема можеби многу титули но Интер секогаш бил богат клуб со одлични фудбалери па пред да дојде Морати овој пред него беше купил костур на најдобрата репрезентација во светот Беме,Матеус и Клинсамн па Румениге .Од Ајакс во пакет за рекордни тогаш суми Беркамп и Јонк па и Панчев тогаш за рекордни суми го купи.Интер одсекогаш бил богат клуб.

Интер моментално може да се издржува од сопствени приходи,Загубите Интер ги има направено од некој трансвер промашаи и татковството на Морати Ибра дава 8 гола од игра овој го прави најплатениот играч во светот рекорди по плати рушеше и со Рекоба и Виери.Морати се однесува навивачки и многу ги разгали играчите нема професионализам во тимот тоа штети.
Јас не сакам да си оди Морати но мора да се промени политиката на тимот да ги зголемат приходите во тимот со подобар маркетинг нов стадион ако треба да вклучи и некој инвеститор друг до себе а не со продажба на играчи да се полни касата.
Ако е така подобро да ги доведе директорите на Порто во тимот тие се експерти во таа област.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Кој е тој Фулам Интер не почнал од Морати Интер не е Челзи Интер 100 години е во врвот на Серија А нема можеби многу титули но Интер секогаш бил богат клуб со одлични фудбалери па пред да дојде Морати овој пред него беше купил костур на најдобрата репрезентација во светот Беме,Матеус и Клинсамн па Румениге .Од Ајакс во пакет за рекордни тогаш суми Беркамп и Јонк па и Панчев тогаш за рекордни суми го купи.Интер одсекогаш бил богат клуб.

Интер моментално може да се издржува од сопствени приходи,Загубите Интер ги има направено од некој трансвер промашаи и татковството на Морати Ибра дава 8 гола од игра овој го прави најплатениот играч во светот рекорди по плати рушеше и со Рекоба и Виери.Морати се однесува навивачки и многу ги разгали играчите нема професионализам во тимот тоа штети.
Јас не сакам да си оди Морати но мора да се промени политиката на тимот да ги зголемат приходите во тимот со подобар маркетинг нов стадион ако треба да вклучи и некој инвеститор друг до себе а не со продажба на играчи да се полни касата.
Ако е така подобро да ги доведе директорите на Порто во тимот тие се експерти во таа област.
Никој не ти рече дека сака да продолжи со таа политика на трошење,тоа и реков,ми смета што сега така наречени навивачи пцујат по Морати зашто не трошел пари..а да Интер не почнал од Масимо Морати... не знам точно колку ама Интер е сопственост на фамилијата Морати мислам преку 50 години.....и тоа реков ...не сме Фулам,зашто некојси шеик не не купил и не продал после 4-5-6 сезони...абрамович после 4 сезони не даде е...н денар за Челзи,затоа и Жозе си отиде од таму...тоа ти кажувам цело време..ради добрината на Морати сме таму каде што сме..АКТУЕЛНИ СВЕТСКИ ШАМПИОНИ.....!!!!!!!!
едит...ЈОСОНО ју гот д поинт....баш така ..Горд сум што навивам за клуб кој има такви луѓе и што клубот го сакаат од срце..а не им е некоја си играчка на богати и луди шеици што купуваат клубови ради курчење...!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мите ај олади малце, направи лог оут и излези прошетај надвор

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Леле Јосоно реферат ми напишал не дава два реда критика за Морати да се напише а колку време сум на форумов прв пат да напишам критика за Морати секогаш сум го фалел.
Многу емоција си удрил семејна атмосвера плачење уште скара да си напишел дека организират еднаш месечно .

Нема ништо лошо дека се Хепи Фемили но ти пишав дека најголемите миленици му забиле нож во грб.За метеросексуалци имаме и ние да не ти покажам неколку слики косата да ти се крене.

Kajgana Shop

На врв Bottom