Оригинали

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може точна локација на литиум бидејки сум од куманово...нешто прочитав дека се наоѓала во близина на статуата со бикот..сеа овој викенд може да одам до литиум да видам што игри имаат по која цена па понатаму може пак да поминам кога ке излезат пуцаљкиве :)

Многу е лесно да се најде, значи по улица Македонија кога ќе тргнеш да речеме од старата железничка коа ќе тргнеш накај плоштад од лева страна ќе го видиш бикот, ома позади таа статуа е, неможеш да промашиш.

Само напомена. Воопшто не се ефтини игрите, конкретно Мафиа 2 е 4200 денари , а на зави е ~ 20 евра .
Боље позамарај се малце и отвори сметка во некоја од Банкиве и купувај поефтино.

Абе не ви требаат физишки копии со толкави цени ко од дигитална дистрибузија можиш да земиш игри за 2 евра. Порано за пиратски копии по толку земаа ЦДтеките.

Многу е лесно да се најде, значи по улица Македонија кога ќе тргнеш да речеме од старата железничка коа ќе тргнеш накај плоштад од лева страна ќе го видиш бикот, ома позади таа статуа е, неможеш да промашиш.

благодарам за упатството ..

Само напомена. Воопшто не се ефтини игрите, конкретно Мафиа 2 е 4200 денари , а на зави е ~ 20 евра .
Боље позамарај се малце и отвори сметка во некоја од Банкиве и купувај поефтино.

веќе имам сметка во банка :)

Абе не ви требаат физишки копии со толкави цени ко од дигитална дистрибузија можиш да земиш игри за 2 евра. Порано за пиратски копии по толку земаа ЦДтеките.
во куманово пиратските за максимум 400 денари можеш да ги набавиш :)

во куманово пиратските за максимум 400 денари можеш да ги набавиш :)

400 денари е околу 6,5 евра. Од Steam не знам колку игри имам земено до сега за 2,5 до 5 евра. Така да види што повеќе се исплати.

значи максимум толку...батлфилф ако е до 7 гига на едно дуал лејер цеде ке ти ја снимат за 250 денари :)

значи максимум толку...батлфилф ако е до 7 гига на едно дуал лејер цеде ке ти ја снимат за 250 денари :)
Пиратска игра за 250? :cautious:
Оригиналот сосем Vietnam и DLC ја имаше пред некој месец на Steam за 10 евра. You do the math.

Оригинали купувам само за PS3. А за PC се знае, пиратерија. :)

Овде идам на рапорт, да ја пофалам услугата Beamdog. Немаат некој многу голем избор на игри (ама па имаат ексклузиви :P), работат со посебен клиент кој е ептен минималистички и брз, и најважно наплаќаат во долари а тоа значи поефтино одколку тие што наплаќаат во евра.

Е сега немале многу попусти досега. Овај за Labour day (некојси американски празник веројатно) им е најголем.

Од поголемиве издавачи што ги знам, 1C, Strategy First, Meridian4 и Paradox ги имаат скоро цел каталог пуштено таму.

Ke moze nekoj da objasni poveke za STEAM? Kako odi registracijata i sl...
Citav na prvite stranici, so ogled na toa sto igram (igrav) samo Footbal Manager, i do pred nekolku godini Star Craft, Age of Empires i Heroes 3, mi skisna da se zamaram so krakovi, pacovi, torenti, i slicni gluposti, bi sakal da kupam nekoja original igra za eftini pari, primer FM.

Ke moze nekoj da objasni poveke za STEAM? Kako odi registracijata i sl...
Citav na prvite stranici, so ogled na toa sto igram (igrav) samo Footbal Manager, i do pred nekolku godini Star Craft, Age of Empires i Heroes 3, mi skisna da se zamaram so krakovi, pacovi, torenti, i slicni gluposti, bi sakal da kupam nekoja original igra za eftini pari, primer FM.

Оди тука, регистрирај се, симни го Steam програмот и после преку него или преку сајтов барај си што ти треба, разгледај цени, купи си....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom