ГРУПА Ф - Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Да ги здрвиме здраво грузијциве и да сме мирни после!
Чим ја земеме оваа ќе нема потреба толку да се трошат за против Русија и Словенија!
И да не ги добиеме овие две, бар нека бидат одморено за 1/4 финале!
Инаку мерак ќе ми е да се паднат србиве или шпанците:D

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Sega citam na hrvatskiot forum so gaden narod se ova Hrvatite,pisuvat deka site utkamici sme gi dobile na sreka so pomos na sudiite i deka sega vo vtorata faza site ke ne samarat,pa koj gi ebe od niv sme podobri sto ne gi navednat glavite i da traat ccc prost narod :mad:
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:12 PM ---
Isto taka spanija ja izgubi prvata utakmica vo grupata pa bese svetski prvak :D dali e mozno i Makedonija da go napravi istoto mene taka mi mirisa haha

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Sega citam na hrvatskiot forum so gaden narod se ova Hrvatite,pisuvat deka site utkamici sme gi dobile na sreka so pomos na sudiite i deka sega vo vtorata faza site ke ne samarat,pa koj gi ebe od niv sme podobri sto ne gi navednat glavite i da traat ccc prost narod :mad:
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:12 PM ---
Isto taka spanija ja izgubi prvata utakmica vo grupata pa bese svetski prvak :D dali e mozno i Makedonija da go napravi istoto mene taka mi mirisa haha
шо ги ебаш хрватите бе. Кога се исти како фудбалската репрезентација кај нас кој им е крив. И да, ако судат за нас судиите јас сум пилот. Па колку само лични немаат досудено за нас. Денес против босанците, што беше она над Гечевски кога копилињата досудија лична во напад од Гечевски?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Еј ај да не претеруваме!!! Грузија не е лесен противник, ке биде тешка борба а дури и може да претрпиме пораз!! Затоа дајте некои детали за Грузиската екипа и да чекаме тој натпревар и да се молиме сите да одиграме добро.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

V. Ilievski
40:00
2-9
1-6
0-0
3
7

7

Или нека си го среди шутот (а очигледно нема) или нека не троши милион топки ко идиот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еј ај да не претеруваме!!! Грузија не е лесен противник, ке биде тешка борба а дури и може да претрпиме пораз!! Затоа дајте некои детали за Грузиската екипа и да чекаме тој натпревар и да се молиме сите да одиграме добро.

еве

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Мислев за играчи, дали има некои што се тешки за чување или јаки шутери?? Да бидам искрен никад не сум ја гледал Грузија!!
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:22 PM ---
Има ли некој гледано како играат Грузијците??? Кај ни е шансата со нив??

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Грузија не е така наивна, погледнете некоја снимка. Резултатите не секогаш реално даваат слика за потенцијалот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мислев за играчи, дали има некои што се тешки за чување или јаки шутери?? Да бидам искрен никад не сум ја гледал Грузија!!
И јас ја немам гледано ама според статистиката и инфото за играчите шо го има на официјалната страна за ЕП не изгледаат како јака репрезентација.
Сите играчи им настапуваат во Грузиското првенство освен Хајнес кој игра некаде во Америка.
Најдобриот стрелец им е Маркоишвили со 13,8 поени по натпревар.

Инаку висока репрезентација се, само двајца имаат под 190. А за нив лекот е Борче :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Не тролајте многу, јас ги читам и хрватите и србите секој ден и секаде во мнозинство се коректни и ни даваат поддршка. Тролови секаде има. Тоа додуша и нема врска со темава. Важно е да ја победиме Грузија и на заслужен одмор до четвртфиналето (ова подразбира по 30 обиди за тројка со Русија и Словенија :) )

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Грузија до вчера беше у Б дивизија мислам дека нема да имаме проблем секако освен ако ги потцениме. Што и да се случи имаме вишак 4 бода :D

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Така е!! И ајде да се сконцентрираме на Грузија па ако имаме среќа после ке мислиме на следните!! Немој сега сите да забегуваме ко да сме премногу јаки па одма трчаме у финале!! И сами снаеме колку пати до сега така сме се заебале со полесен противник.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Имаа еден јак центар Заза Пачулија игра во НБА, тоа е се што знам за нив

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
Имаме искуство со Грузијците. И не правете споредба на досегашните резултати. Видете ја нивната група, нормално е дека кога играш со Белгија, Украјна и Бугарија ќе имаш јака статистика :D
Најпознат од нив ми е Заза Пачулија, стар лисец:)
Сепак мислам дека нема да имаме проблем да ги совладаме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom