Eвро Баскет 2011- [Група А]

Кој ќе биди прв во А групата?

• Вкупно гласачи
    25
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Полска-Турција 84-83. Со победа утре на Полска над В. Британија, Турција испаѓа уште сега.

Турците се катастрофа. Какви играчи имаат, а како играат.

Без добар тренер ништо.

Денеска во многу интресен натпревар (сега заврши) ,Полска ја победи Турција со 83-82.Сега мака ми е шо не ги уплатив сингл.Мислам дека можат да ја загрозат Турција,со оглед дека утре сами си решаваат судбина со Британија (исто очекувам неизвесност до крај,ама мислам дека Полска не би ризикувале),а Турција е со Шпанија.Ако шпанците изгубат денес со Литванија ќе имаат 7 бода и нема да се комотни.
Вечерва во 20:00 Литванија - Шпанија
Утре: Британија - Полска ,Шпанија - Турција и Литванија - Португалија

1. Литванија 3/0 6
2. Шпанија 3/0 6
3. Турција 2/2 6
4. Полска 2/2 6
5. Британија 1/3 5
6. Португалија 0/4 4

OMG
Турција пред два дена имаше шанса да ги совлада литванците на нивен терен пред полни трибини, а денес губи од Полска, резил невиден..ццц

Вечер дерби на групата, а можи и на првенството Литванија-Шпанија.

Да не испадне Литванија да носи помалце бодови од нас :D
--- надополнето: Sep 4, 2011 6:47 PM ---
Литва Шпанија 36-62 полувреме :eek:

Литванија.
facepalm.gif

Шпанија.:cuc:

Леле Шпанија гази на домашен терен ќе ги посрамоти Литванија ако продолжат така и у второ

Абе деца уште некој верува дека некој и може нешто на Шпанија во Европа???(освен Мкд:D)

Абе деца уште некој верува дека некој и може нешто на Шпанија во Европа???(освен Мкд:D)
Франција дефинитивно може да и парира на Шпанија.
А и Србија со малку среќа можат да ги изненадат Шпанците.

Au bravo Polska, ja gledam na eden kosovski kanal i komentarot se budalit koga dava kosovi ovoj Dardan Berisha sho igra za Polska, strashen igrac.

Тука сега е неизвесно кој ќе иде дали Турција дали Полска за нас е подобро Полска да пројдат и да ни паднат во 1/4 финале :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom