- Член од
- 17 март 2007
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 3
Излезе и Call of Juarez The Cartel. Незнам дали е фејк или не проверете.
50% симната, ЕТА 1h 18mИзлезе и Call of Juarez The Cartel. Незнам дали е фејк или не проверете.
Ова е стварно in-game screenshot или си праел фотошоп?50% симната, ЕТА 1h 18m
Излезе и Dead Island (Preload) ама не по торенти
ЕДИТ
Срање игра, движење,пукање... да не коментирам. ГТА и Мафија стил, Мафија е премија за оваа. 30е на стим а не вреди ни 5. Гратис скриншот
http://i56.tinypic.com/2ahs55h.jpg
Нема фотошоп другар, скриншотот е мој, не е од интернет имам уште неколку ама не се аплоадирани. Ја инсталирав поиграв 5 мин. и сега ми е избришана.Ова е стварно in-game screenshot или си праел фотошоп?
Same HereНема фотошоп другар, скриншотот е мој, не е од интернет имам уште неколку ама не се аплоадирани. Ја инсталирав поиграв 5 мин. и сега ми е избришана.
Alpha Protocol и Death to Spies игрите.Repost
Ако е Preload (од steam најверојатно) не можеш воопшто да ја играш, играта се отклучува кога ќе излезе и ќе треба да се даунлоадираат дополнителни фајлови. Вака нема теоретски шанси.Некој искуство за инсталација на ваква игра. Се работи за Dead Island (Preload), нема setup.exe, поточно нема никакво ехе, има само нешто installscript.vdf
Да и јас сега најдов во коментарите за ова, мислев да си го бришам мислењето ама си ме цитирал.Ако е Preload не можеш воопшто да ја играш, играта се отклучува кога ќе излезе и ќе треба да се даунлоадираат дополнителни фајлови. Вака нема теоретски шанси.
Еј топ игра, ја играм веќе недела дена, има уникатен шарм играва.TROPICO 4
Гејмплеј зборов треба да се забрани да го користат тие што не знаат што е. Значи гејмплеј е процесот на играње тоа што го мислиш и тоа што го правиш кога играш.^^^ Да беше играва излезена 1998-ма, можда и ќе ја играв, ама за у 2011-та е fail. Види gameplay жити све: