Препораки за игри

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Излезе и Call of Juarez The Cartel. Незнам дали е фејк или не проверете.
50% симната, ЕТА 1h 18m

Излезе и Dead Island (Preload) ама не по торенти :)

ЕДИТ
Срање игра, движење,пукање... да не коментирам. ГТА и Мафија стил, Мафија е премија за оваа. 30е на стим а не вреди ни 5. Гратис скриншот:)
http://i56.tinypic.com/2ahs55h.jpg

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
50% симната, ЕТА 1h 18m

Излезе и Dead Island (Preload) ама не по торенти :)

ЕДИТ
Срање игра, движење,пукање... да не коментирам. ГТА и Мафија стил, Мафија е премија за оваа. 30е на стим а не вреди ни 5. Гратис скриншот:)
http://i56.tinypic.com/2ahs55h.jpg
Ова е стварно in-game screenshot или си праел фотошоп?

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
PES 2012: PS3

According to Thomas Elyot, writing in 1531, football is “nothing but beastly fury and extreme violence” clearly, the game has changed since then (Pro Evolution Soccer 1531 would have been a very different game indeed). Today, the fighting part of the game is restricted firmly to the terraces; they’re very strict about that.
As far as the beautiful game has come since its humble beginnings (where it was originally called ‘fighting over a pig’s bladder whilst p*ssed’), football games like Pro Evolution Soccer have come just as far.
Evolving from ants chasing a square around a green blob to the sort of high quality graphics and whiplash-inducing gameplay displayed in pes 2012, football games are now almost as convincing as watching the game itself (with the added bonus that if your team is losing you can actually do something about it).
The virtues of pes 2012 are numerous. Improved A.I will have refereeing set to a much higher standard, as well as opposing teams playing smarter and harder. Player animation, gameplay and ball control (with special emphasis on dribbling) is much better in pes 2012.
All things considered, Konami have really gone all out to make Pro Evolution Soccer the best pes title yet. pes 2012 is more than just an update, its a revolution. So, whilst there may be no ‘pig’s bladder’ mode this time, you can rest assured that pes 2012 is as true to the game as you’re likely to get.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Ова е стварно in-game screenshot или си праел фотошоп?
Нема фотошоп другар, скриншотот е мој, не е од интернет имам уште неколку ама не се аплоадирани. Ја инсталирав поиграв 5 мин. и сега ми е избришана.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Нема фотошоп другар, скриншотот е мој, не е од интернет имам уште неколку ама не се аплоадирани. Ја инсталирав поиграв 5 мин. и сега ми е избришана.
Same Here

Call of Juarez: The Cartel received generally negative reviews. Aggregating review websites GameRankings and Metacritic gave the PC version 58.50% and 46/100, the Xbox 360 version 50.31% and 47/100 and the PlayStation 3 version 46.36% and 46/100.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Некој искуство за инсталација на ваква игра. Се работи за Dead Island (Preload), нема setup.exe, поточно нема никакво ехе, има само нешто installscript.vdf

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Некој искуство за инсталација на ваква игра. Се работи за Dead Island (Preload), нема setup.exe, поточно нема никакво ехе, има само нешто installscript.vdf

Ако е Preload (од steam најверојатно) не можеш воопшто да ја играш, играта се отклучува кога ќе излезе и ќе треба да се даунлоадираат дополнителни фајлови. Вака нема теоретски шанси.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Ако е Preload не можеш воопшто да ја играш, играта се отклучува кога ќе излезе и ќе треба да се даунлоадираат дополнителни фајлови. Вака нема теоретски шанси.
Да и јас сега најдов во коментарите за ова, мислев да си го бришам мислењето ама си ме цитирал.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Wasteland Angel (од пред 2 дена). Издадена од Meridian4, еден од поинтересните издавачи во индустријата.

Чим ги спомнав. На Гејмерсгејт имаат голем попуст на скоро сите нивни игри. Некои се отклучуваат и на Steam; пример оваа и PAM.

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
^^^ Да беше играва излезена 1998-ма, можда и ќе ја играв, ама за у 2011-та е fail. Види gameplay жити све:

Иначе за сите MOBA играчи - На 12 септември официјално излага Rise of Immortals. Играта ќе биде free to play + микротрансакции. Мене лично не ми се свиѓа играва ( ја пробав у бета фаза ), ама пошто е бесплатна моја препорака е да ја пробате.

http://www.riseofimmortals.com/

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
^^^ Да беше играва излезена 1998-ма, можда и ќе ја играв, ама за у 2011-та е fail. Види gameplay жити све:
Гејмплеј зборов треба да се забрани да го користат тие што не знаат што е. Значи гејмплеј е процесот на играње тоа што го мислиш и тоа што го правиш кога играш.

Играта е класично жанровско играње (гејмплеј). top down shooter, денес еден од помалку експлоатираните жанрови.

Инаку жанровите последен пат се дефинираада не речам се зациментираа негде во 90тите и сите игри кои следат жанр се практички „ко од 98ма“. Тури ги и тука најновите Калл оф Дјутуна, Мас Ефекти и Нид фор Спиди.

Kajgana Shop

На врв Bottom