- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.808
- Поени од реакции
- 1.529
аа не, сега да не се караме за Burn After Reading ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Лет ит гоу...Шовиебе? Burn after reading.. The other guys..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seriously though?
Е сега го направи Burn after reading ко којзнае колку да е лош... Филмот е пет пати подобар од сите филмови со Вил Ферел.Шовиебе? Burn after reading.. The other guys..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seriously though?
Срамота е Стив Карел и Адам Сендлер да ги ставаш во ист ќош со Вил Ферел.Можеби е до мене и до мојата смисла за хумор, но некако мислам дека дел од поновата генерација комичари, конкретно Вил Ферел, Адам Сендлер, Роб Шнајдер или Стив Карел ми се некако изнасилено смешни. Не дека се што снимиле е лошо, ама некако не сум се смеел премногу на нивните филмови. На пример Еди Марфи (во постарите филмови) и Џим Кери се далеку подобри. Сега мислам дека комедијата како жанр потенцијалот го остварува главно на телевизија т.е. во тв сериите.
Mртви се, а?Лет ит гоу...
Незнам, воопшто можеби.Е сега го направи Burn after reading ко којзнае колку да е лош... Филмот е пет пати подобар од сите филмови со Вил Ферел.
Правиш две групи, демек едната лоша со Ферел, Сендлер, Керел а другата добра со Кери и МарфиМожеби е до мене и до мојата смисла за хумор, но некако мислам дека дел од поновата генерација комичари, конкретно Вил Ферел, Адам Сендлер, Роб Шнајдер или Стив Карел ми се некако изнасилено смешни. Не дека се што снимиле е лошо, ама некако не сум се смеел премногу на нивните филмови. На пример Еди Марфи (во постарите филмови) и Џим Кери се далеку подобри. Сега мислам дека комедијата како жанр потенцијалот го остварува главно на телевизија т.е. во тв сериите.