Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Некро како да декодирам Нокиа е52.Едно време имаше нокиа калулатор сеа може ли со тоа или ке мора на бокс да се стави.
--- надополнето: Sep 2, 2011 10:54 AM ---
Некро како да декодирам Нокиа е52.Едно време имаше нокиа калулатор сеа може ли со тоа или ке мора на бокс да се стави.

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
--- надополнето: Sep 2, 2011 10:54 AM ---
Mора на бокс..како 1 неможеш да најдиш код на калкулатор.и на пр ете и да има код.мн е ризицно дека знаат тие кодови да го зафркнат телефонот,па после ке си им,ас сериозни проблеми со мрежната..затоа најсигурно тие и безболно на бокс.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Па да не се лажеме, Nokia E52 е SL3 платформа и декодирање оди преку брутфорс дури и тој што има машина за брут форс не би ти го издекодирал за цена испод 15/20 евра - па дури и за таа цена да најдете некој јавете ми само струјата што ќе се потроши за тој телефон околу 12/13 евра би го чинела корисникот. Сепак збориме за компјутер кој ќе влече околу 3 ипол киловати 2 дена непрекинато со 4 комада Radeon HD 6990 :) ако познавате некој таков, јас ги имам боксовите и опремата - 5 евра за услугата само би земал :)

Приватна порака од мене со цена.

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
HTC Wildfire S, има шанси сам да го отклучам?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ви пратив приватни пораки со цени :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ќе работи и нема потреба од декодирање, пишува дека е веќе декодиран.
Но мислам дека нема лесно да поминеш низ македонска царина.
Освен тоа истиов телефон на ново, со една година гарнција за европско тржиште наменет во било која боја сакаш - кај мене го имаш за 330евра :)

debi7777

Girls in your city for night
Член од
12 септември 2009
Мислења
411
Поени од реакции
8
Moze li nekoj da mi pomogne? Mi donesoa Blackeberry telefonce od Amerika...ama nikade nema priklucok za SIM karticka...ima li nacin da se koristi vo Makedonija?

Kajgana Shop

На врв Bottom