- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Чекајте да одмориме ,со ладни глави ќе гледаме што како задутре ,ужувајте сега..
И ја би играл така!Иако ќе биде пеколно тешко да се победат и мислам дека треба да не се влага премногу сериозно на овој натпревар со оглед на фактот дека треба да си ги бараме бодовите против условно послабите у групава. Ама не можам а да не посакам да им напраеме исто што и на Хрватите вечерва
Сите сме свесни дека се јаки,ама многу ќе ми е кеиф по некоја случајност да победиме.За да те заебавам на муабетов ,без навредиГрците згазија се пред себе на подготвителните турнири, не се познаваат отсуствата на 2-3 ѕвезди, имаат многу јака лига со која 3 јаки тима можат да состават.
Утакмицата со Грција ќе биде најмалку интересна, ние и со сите сили да играме единствено можеме да се избориме за пораз со помалку од десет коша разлика.
Грчката екипа е многу константна, подобро да чуваме сили за Босна и Финска.
Па ај и за мене нека важит истото за роденденска честиткаНајискрено, ако победат таа победа ќе ја сметам како огромен и досега најдраг поклон за роденден!!!
Ѓупциве мора да ги тепаме, па ако треба и со клоци и шамари. (Знам дека збучам неспортски, ама посилно е од мене.)
Абе шо знаеш ти, бил на тајна задача да го испита противникот Патем нема врска тоа, Гечевски и така сезонава играше во Грција.Малце оф-топик - Гечевски го видов на одмор во Паралиа, и тоа на Илинден
Ако размислувавме по оваја логика, требаше и вчера со хрватите да се чуваме, пошто нели „на папиру“ се појаки од нас, па да ги одмориме појаките.Грците згазија се пред себе на подготвителните турнири, не се познаваат отсуствата на 2-3 ѕвезди, имаат многу јака лига со која 3 јаки тима можат да состават.
Утакмицата со Грција ќе биде најмалку интересна, ние и со сите сили да играме единствено можеме да се избориме за пораз со помалку од десет коша разлика.
Грчката екипа е многу константна, подобро да чуваме сили за Босна и Финска.