Па ние без Антич ја направивме предноста.Каде се сега тие што вчера ги плукааа на МАРИН ДОКУЗОВСКИ , АНТИЧ и останатите ... Немаат лице зато што заради нив и заради нивното пцуење и демотивирање македонците немале успеси . Сега им покажавме на цел свет што е чуството да се биде дел од национален тим ... затоа следен пат променитего својот менталитет и за да не биде плукан на секој втор збор нашиот синдром .
Еден момент Вечна среќа Македонија !
Јас сум еден од тие што го критикуваа и Марин и Антич и Илиевски и ред други што играа лошо и уште стојам на тој став. Едноставно вчера нашите очајно играа и оваа победа нема да го смени тој факт.Каде се сега тие што вчера ги плукааа на МАРИН ДОКУЗОВСКИ , АНТИЧ и останатите ... Немаат лице зато што заради нив и заради нивното пцуење и демотивирање македонците немале успеси . Сега им покажавме на цел свет што е чуството да се биде дел од национален тим ... затоа следен пат променитего својот менталитет и за да не биде плукан на секој втор збор нашиот синдром .
Еден момент Вечна среќа Македонија !
Давај линк!дел од коментари низ хрватски форуми ..
15 поени дечко ... ако вчера беше лошо денес беше добро а утре против Greece ќе биде ОДЛИЧНО !Па ние без Антич ја направивме предноста.
Незнам ти што си гледал, Антич беше на исто ниво како и вчера, ништо повеќе.
А може да се гордееме со нив кога ќе ги совладаме однапред запишаните 4 бодови од Финска и Босна, до тогаш оваа победа ама баш ништо нема да ми значи.
До кога ќе се радуваме само на еден меч..
Значи атмосферата и победничкиот менталитет е хемија која се чуствува и пренесува.До нив е дали веруваат, а не до мене што гледам на ТВ.. на крај краева реков не сум голем оптимист.. а не дека воопшто не се надевам.
Точно поради тие прецизни удари од слободни, и украдените топки 7 мислам, го добивме натпреваров, инаку шутот од поле ни беше каде каде послаб од хрватите, за тројка хрватите имаа 50 % 10 од 20 ние 33% 7 од 21 за два 44 % напрема 56% ... мора да се работи на шутот .... вака надежите ни се вратија ... само да не се предадат со педерите ... статистика од мечов http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?gameID=7983-C-6The time has come!Нервите ми прошишчеа вечерва!!!
Дај извајте некоја статистика очигледно имавме подобрување индивидуално.Знам дека 82 % имамве вкупно од слободни...
Браво за сите,браво за подобрувањето на тие шо разочараа вчера (не е забораено,ама се извадоа) и најголемо браво за ГЕЧЕВСКИ!
Со Грција треба да ја пуштиме, да не се замараме, ако е до мене(Ама за возврат да ги совладаме Босна и Финска)....додуша да не бевме во оваква ситуација можевме да се исилиме и на нив, бидејќи на ова ЕП се со најтапа состав до сеа од сите првенства што учествувале...и колку-толку не е голема разликата во квалитет како што беше пред две години кога го кркавме на големо.15 поени дечко ... ако вчера беше лошо денес беше добро а утре против Greece ќе биде ОДЛИЧНО !
Сабота у 5Кое време играме против ѓупциве утре?
во сабота играме од 17 часотКое време играме против ѓупциве утре?