Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ллеелелелел цел ден имав чувство дека ќе тепаме.Аууу до коа со вакви стресни утакмици.Ви реков да не зборите пред време.Ајде одма дека се цареви.Тоа е тоа.
Нема врска бе вчера стварно изиграа слаба утакмица. Да ја добиевме таа ( а можевме), сега ќе бевме 90% у топ 3 у група. Браво за вечер само крајот го фатив ама секоја чест за изиграното!

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Браво, конечно победа (y)

BTW не дека мрчев прееска, само бев разочаран од играта на нашите, (во тој дел) тоа е тоа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ТОА БЕ ТОАААААААААА !!!!! Шуќур !!! Браво !!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па тоа бе Гечевски,Антиќ,Илиевски на крај да потегнат,не вчера Самарџиски и Соколов.
ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ одекнува од Литванија!!!

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Колку што вчера заслужија критики толку денес заслужуваат честитки:vozbud::vozbud::vozbud:
И денес не игравме совршено ама имаше значително подобрување особено кај илиевски и кај антич, а секако дека гечевски е тој кој според мене ја има најголемата заслуга за победава

Уште еднаш честитки до нашите и се надевам дека ќе имаме уште голем број вакви победи

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.652
Ajde sega site vcera sto gi plukaa, ke gi velicat Antic i kompanija.Cestito pobeda Makedonci :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мислам дека срцето ме стегна кога видов дека Богдановиќ шутира

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Време е еднаш да ги тепаме Хрвативе.Дали ја потценија Финска денес или Финска е некое си ново нешто ,не знам.
Се надевам процентот утре ќе е подобар и ќе ја вратиме неизвесноста,а се плашам од игра ко денес.
И Марин не е лошо и Мираковски да го пробат...
The time has come!Нервите ми прошишчеа вечерва!!!
Дај извајте некоја статистика очигледно имавме подобрување индивидуално.Знам дека 82 % имамве вкупно од слободни...

Браво за сите,браво за подобрувањето на тие шо разочараа вчера (не е забораено,ама се извадоа) и најголемо браво за ГЕЧЕВСКИ!:cuc:

G

grande-juve

Гостин
Ллеелелелел цел ден имав чувство дека ќе тепаме.Аууу до коа со вакви стресни утакмици.Ви реков да не зборите пред време.Ајде одма дека се цареви.Тоа е тоа.
Isto и кај мене, ама најстварно, осеќав дека ќе тепаме со Хрватска, БРАВО, со Гечевски сме комплетно друга екипа, уф да може гејциве сега да ги плеснеме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom