Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа браво. Можеби втората четвртина нашите ја изиграа Мизерно! но сепак во следните две се вратија... прекрасно!
Со среќа против “комшииве сакани“ во Сабота :)

M

Mario Gómez

Гостин
Нема да ги фалам пошо ги пцуев вчера. Ама неможам вакви краеви да издржам, секогаш се кријам во подрум и идам по 2-3 минути.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ae chestito ! se mozelo znachi !! da go imavme vcera denesniot Vlado Ilievski ke znachese uste edna pobeda !!!

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Верував верува,,,,,,,,,,не бев од оние кои викаа дека со Хрватска сигурно губиме....
КОи е тие Хрвати , КОИ се каде се сега....

МАКЕДОНИЈА, MACEDONIA, MAZEDONIEN

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ллеелелелел цел ден имав чувство дека ќе тепаме.Аууу до коа со вакви стресни утакмици.Ви реков да не зборите пред време.Ајде одма дека се цареви.Тоа е тоа.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
И нека грмат тапани победничкиии, за тебе Македонијооо ке кренам раце високо ке запеам на сиот глас за победаааааа!!!!!

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Коментаторот на ХРТ2 пред почетокот на натпреварот рече дека после дваесет години ова ќе им биде прв пат да имаат две победи под ред откако ќе ја победат Македонија, ама сега малку се кае што си направи сам малер :) хехехехех НАПРЕД МАКЕДОНИЈА

H

HITCH

Гостин
Кај мене има и огномет!!!!! Значи дечкиве треба само да победуваат, оти очигледно народ знае да се весели. :pos:

Секако, заостанатите петарди од нова година не се бројат. :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom