Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
319314_206292512763465_157367487655968_565004_1286234_n.jpg

Мадридисти ! Проектот на www.realmadrid.com.mk е овој ! Маички Real Madrid Fans Macedonia. Маичките кој ќе не обележат во Македонија како фанови на Реал Мадрид. Маичката од предниот дел го содржи првиот знак на Реал Мадрид од 1902 како и текст Real Madrid Fans Macedonia. Од задната страна има порака, мото на Реал Мадрид La unión de un sentimiento nos hace más fuertes! За цена на маичките ќе мора прво да ја дознаеме бројката колку треба да се нарачаат но ќе бидат околу 300 денари. За фановите што не се од Скопје маичките ќе им бидат пратени преку пошта и за дополнителните трошоци ќе бидат известени ! Кој е заинтересиран нека пише коментар. За понатамошни информации ќе бидете известени.
Со почит www.realmadrid.com.mk !
Јас доцнам ,,малку'' а и мн не сум упатена во ова,но и јас сум заинтересирана....Инаку од Крива Паланка сум....И идејава е одлична....:))Златко,мислам дека те имам на фб....Да се дог подетално :))

Ја мислам дека вакви „информации“ не треба ни да се постираат у фан клубов :)

ќути, се двоумев и Ја :unsure: ...дека го прочитав и на Алфа спортските вести, ама дезинформација да ти било ..сори :icon_mrgr:

ќути, се двоумев и Ја :unsure: ...дека го прочитав и на Алфа спортските вести, ама дезинформација да ти било ..сори :icon_mrgr:
Се што е од Ел Мундо Депортиво, а во врска со Реал, е дезинформација, освен ако не е официјално потврдено. Ко Сител и А1 се. Тоа ни е јасно на сите.

Нема врска што е од Ел Мундо Депортиво, Мурињо и во претходните тимови каде што бил тренер се нема задржано повеќе од 3 години, така да реално јас очекувам другата сезона да не напушти. Ако дај боже ја освои La Decima оваа сезона, можно е и да замине на крајот од оваа, иако никој не го посакува тоа. Мада во Реал има предобри услови за работа, што и да побара тоа му го исполнуваат, а и договорот знам му беше на 4 години, со можност кога сака да го раскине. Не гледам причина зошто да не го одработи до крај, па после тоа да го продолжи на уште толку. :icon_mrgr:

Сите знаеме и дека човекот каде и да отиде си има зацртано свои цели, па ако ги исполни тие си заминува, во Челзи имаше несогласувања иначе ќе останеше да освои ЛШ, со Интер освои и си замина, сега ако освои и со Реал многу е веројатно да замине. А се си мислам дека после Реал ќе замине во некој тим како ПСЖ или Сити, евентуално до тогаш Фергусон ако си замине па да отиде во Јунајтед..

Нели Мур кажа дека ќе остане во Реал до крајот на договорот, односно се додека го сакаат во тимот ?
Што се сега потребни филозофирања на таа тема ?

шо е попрецизно работава со карваљо ??? :unsure:

Мислам дека нешто бил навреден од соиграчите во Португалија, се налутил и си замина од тренинг. Подоцна изјави дека можно е и да ја напушти репрезентацијата ...

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
Нели Мур кажа дека ќе остане во Реал до крајот на договорот, односно се додека го сакаат во тимот ?
Што се сега потребни филозофирања на таа тема ?

Па види сеа, не може да изјави он уште одма "Во Мадрид сум само 2 сезони и после си одам".. Мора да дава такви изјави, а до кога ќе биде тука само он знае ..

Па види сеа, не може да изјави он уште одма "Во Мадрид сум само 2 сезони и после си одам".. Мора да дава такви изјави, а до кога ќе биде тука само он знае ..
Мурињо не лажи бе ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom