Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ме и мене после подолго време:))интересни се маиците, можда напред нема потреба од реал мадрид фанс и позади буквите под хала мадрид, само сугестија:))Навивам за плавите или жолтите краци, во секој случај +1.

realmawsw.jpg

realmapcp.jpg

е, јас мислам дека вака без амблемот позади, само со натпис е најдобро. Ем интересно е, ем не е нападно...

Вака мислев, сметам дека овој знак од позади подобро изгледа.

33562
Прво помислив на таа опција и мислев и вака слично да го направам но многу касно беше и баталив :)
Добро е вака само многу е голем амблемот само малку помал и ќе биде супер (y)
realmadridtshirtoldlogo.jpg

И може 2-3 предлога да се стават на гласање на фб страниците, и класика, кој најмногу лајкови тој да биде... :LOL:

Само нека се појави Златко прво, што направил... :)

Нека седи само Хала Мадрид од позади најдобро, само малку да се зголеми фонтот и тоа е тоа.

@Venom, супер е друже ми се допаѓа ептен. Според мене најдобра е.

+1 за маичкиве
Сите ми се свиѓаат освен таа првата. Убаво вика Ел Нињо на фб да се стават сликите и која ќе добие највеќе лајкови таа. А зашто па да нема и два дизјна па која на кого му се свиѓа да ја порача. Овие од Интер лани ако не се лажам така направија.

п.с. Ел Нињо пак изгуби кладба у аватар бе? :icon_mrgr:

+1 за маичкиве
Сите ми се свиѓаат освен таа првата. Убаво вика Ел Нињо на фб да се стават сликите и која ќе добие највеќе лајкови таа. А зашто па да нема и два дизјна па која на кого му се свиѓа да ја порача. Овие од Интер лани ако не се лажам така направија.

И јас така викам кој сака плава кој црна да може да си порачи. :)

+1 за маичкиве

хаха не бе, го иам следниот MVP на аватар. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom