Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Потврдава од бибилиотека што треба за упис на зимски сем. од библиотека ли треба да се земе или од кај тетките?
Од библиотека :)

Мора ли да се оди на 15ти во Борис?

Можеш ако сакаш да го видиш премиерот... инаку немора :)

Потврдава од бибилиотека што треба за упис на зимски сем. од библиотека ли треба да се земе или од кај тетките?
Па и во библиотека има тетки :) Идеш унатре, тука на шалтер те чекаат ливчињата, т.е. потврдите, си попунуеш едно, тропаш на прозор, ти отвара тетката, ти го зема ливчето, проверува, и ако е се во ред ти дава потпис и печат. И чао пријатно :)
Мора ли да се оди на 15ти во Борис?
И кога ќе не известат кое време ќе се оди??
Треба да се регистрирам на http://e-tech.feit.ukim.edu.mk за да бидам во тек со соопштенијата?
Следната недела ќе има соопштение за се. Што се однесува до порталот, тоа е за тековни студенти. Регистрирај се, таму ќе добиваш соопштенија, резултати и слично за оние предмети за кои професорите и асистентите изразиле желба да го користат порталот. Во прва година таму се двете математики, двете физики и двете електротехники. За СП и ООП си има соодветна јаху група.

Уписите на зимскиот семестар на ФИНКИ ќе се одвиваат во периодот од 12 - 16.09.2011 година, од 10:00 - 14:00 часот, на следните локации:

– За студентите на студиските програми пренесени од ФЕИТ, во лабораторијата SoCD;

Кај е оваа лабораторија знае некој?

Ќе може некој од постарите колеги да ми каже каде треба да ја доставам молбата за запишување предмет за кој не усполнувам услов?

Би сакал некој од постарите колеги од КСИА да ми кажи кој го предава Логички кола и дали да го запишам тој или пак да запишам Алгоритми и кој го предава тој предмет... и ако можи да сподели некоја информација во врска со двата предмети :) Благодарам однапред

Би сакал некој од постарите колеги од КСИА да ми кажи кој го предава Логички кола и дали да го запишам тој или пак да запишам Алгоритми и кој го предава тој предмет... и ако можи да сподели некоја информација во врска со двата предмети :) Благодарам однапред
Лани ЛКДА за КСИА го предаваше Кацарска, исто и за ИКИ 2, на ИКИ 1 им предаваше Тентов. Не знам како ќе биде оваа година. Али запиши си го тој, АСП е тежок предмет (барем така викаат).

Изволте.
Неам спомнато таму за АСП... У кратки црти - не го бирај. :pos:

Ако е Кацарска,тогаш не е лошо,а за тој Тентов слушнав дека не бил баш цвеќе за мирисање:unsure:Иначе предметов Логички нешо тешко е или? И фала за досегашното инфо :)

Логички кола ќе предава Соња филиповска , само не сум сигурен дали на двете групи .

Сеуште не се знае дефинитивната бројка на тоа колку студенти останале на ФЕИТ.

Мислам дека до 16 трае изјаснувањето. Тогаш ќе се знае колку останале.

Некој нешо да не знае за мрежно програмирање...што се учи, кој го предава...бива ли да се земе?

Dali nekoj moze da mi podobjasni vo vrska so izbornite predmeti za iki za vtora ? vasi iskustva so niv i sl...

За ЛКДА нема услов, така? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom