Фан Клуб: Шалке 04

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Браво момци. Не гледав но резултатов е конечно нешто бистро во тимов кој имаше лош старт на сезонава... се надевам на најдобра сезона! и без Ноер ( предавничко Гов*о) ќе го бидне тимот !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хунтелар-Раул-Фарфан се опасно комбо, Хурадо, Дракслер, Холтби се топ офанзивци и креативци така да нападот им е прва лига. Со малку среќа ќе догурааат далеку сезонава во ЛЕ (се додека нема испади и летаргии како првата со Хелсинки)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.135
Поени од реакции
75.150
Лесна група Макаби Хаифа, Аек Ларнака од Кипар иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии една екипаа чии навивачи се наши (На Комити) стари должници, СТЕАУА:D
Гелзкенкирхен-Скопје ооооооооо:sneaky:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Стеауа........:mad:
Кој беше тогаш во Романија знае што се случи:sneaky:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А Б.М: приша чисто за луѓе да мислат дека на Баерн три гила ќе им дадете? ;)

Гладбах се топ сезонава, се средија и новиов тренер од скоро истиот тим како лани вади одлични резултати, значи потенцијалот бил тука само не бил искористен. Да беше на гости се кладев дека Шалке ќе губи вака во Гелзенкирхен не сум сигурен... Очекувам интересен натпревар.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497

Гладбах се топ сезонава, се средија и новиов тренер од скоро истиот тим како лани вади одлични резултати, значи потенцијалот бил тука само не бил искористен. Да беше на гости се кладев дека Шалке ќе губи вака во Гелзенкирхен не сум сигурен... Очекувам интересен натпревар.
Како прво да се знае не сум никаков фан на Шалке..второ имаш повеќе печатни грешки поради кои не можев да разберам...а БМ пишав зашто ме мрзеше да пишувам БОРУСИЈА МИНХЕНГЛАДБАХ...
Поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Како прво да се знае не сум никаков фан на Шалке..второ имаш повеќе печатни грешки поради кои не можев да разберам...а БМ пишав зашто ме мрзеше да пишувам БОРУСИЈА МИНХЕНГЛАДБАХ...
Поздрав
What печатни грешки? :confused: Сега видов пак шо имам пишано или сум ќор или...

Инаку не знаев дека не си за Шалке по дифолт помислив дека си штом си во фан клуб. Моја грешка, еве извиниииии :oops:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497

На овие мислев....уживај.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Последен ден преоден рок го земаа дечкото од Хелсинки што им лупна три гола - Пуки :D

Kajgana Shop

На врв Bottom