Секс под "надзор"

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дали би прифатиле да имате секс додека некој друг (трет, итн.:icon_lol: ) ве посматра? Дали тоа би ве возбудило повеќе или би ви било непријатно?
Дали сте имале и како сте го доживеале тоа?

Баш ме интересира како на кајганџиите би делувал (или делувал) надзорот?

Еднаш ми се има десено да фатам пазач на Водно.Си имавме завршено со темата и на искачање од кола го фатив.
Ке го убиев за малку.

Зависи од ситуација...досега НЕ, а не ми се верува и за понатаму...

schtranga напиша:
ni da posmatram ni da me posmatrat !
Зошто не? Не би те возбудило тоа? Пример ситуација да е договорен "надзор" и после тој што посматра да ви се придружи:icon_lol:
Пример кажав само де:)

Има луѓе кои ги пали некој да ги гледа?

mnogu losha rabota nekoj da te posmatra neznam ako e mashko sho nego znam ke mi bide neprijatno ako e zensko neam gajle :):)

познати се фрките на водно.. лепење шофершајбни..

една гачка: другар бил со цурата на водно.. и се раскомотиле, уше не дошле до целта, и типов глеа уше една рука на цицка кај женската.. тоа некој кроз прозор дошол да си фати мефце :)

иначе ми се десило да ме гледаат баби кроз прозор коа дркам, и не ми е непријатно, така да за посматрачи, ич не ме боли.

Туку за темата, не би сакала надзор никаков, не би можела да се опуштам кога знам дека има и трета личност во собата или каде и да е.

еден од најголемите turn-offs ми е некој да ме посматра додека си уживам со некоја (=
значи, НЕ за секс под надзор ;)

зависи од ситација иако не би сакал некој да ме посматра без разлика затоа дали знам или незнам..(сигруно лошо би заврпил) а за некоја ,незнам...можи така да е интересно иако досега не сум бил во некоја слична ситуација...

Не ме гледале до сега. Сигурен сум од проста причина што досега никогаш не сум го правел тоа во кола, поготово не на водно. Би ми било непријатно, нормално.

Се изјасни некој/а дека сака да го/ја гледаат?

Форчн?

баш ме интересира дали бројот на оние што не се согласуваат со тоа некој да ги гледа додека се сексаат, е еднаков со бројот на оние кои се противат да се снимаат додека го прават тоа. ;)

Acid напиша:
Не ме гледале до сега. Сигурен сум од проста причина што досега никогаш не сум го правел тоа во кола, поготово не на водно. Би ми било непријатно, нормално.

Се изјасни некој/а дека сака да го/ја гледаат?

Форчн?
Никој не се изјаснал дека сака да го/ја гледаат. И јас не сакам, бидејќи сексот го сфаќам како спојување на двајца кои сакале да бидат интимни. Самиот збор "интимност" ме асоцира на двајца без некој да им пречи или се пали од страна:icon_lol:

Mene mi se ima sluceno da me gledaat dodeka se seksam...bevme vo kola so edna tipka i si praevme rabota...dodeka bevme vo najjakoto slucajno poglednav niz prozorecot od kolata i gledam eden drkadzija zalepen so liceto na prozorec...mu tropnav na prozorecot i odma izbega arno ama tipkata bajagi se uplasi i ne sakase da zavrsime rabota do kraj tuku sakase odma da si odime..iako jas i velev deka nema od so da se plasi i deka moze slobodno da prodolzime(ionaka drkadzijata veke izbega) :)...inace ova se slucuvase okolu 10 i pol navecer(crna temnica) gore na Mogila(od Prilep sum taka da koj sto bil vo pp znae kaj e Mogilata :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom