Секс под "надзор"

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
ne mi se slucilo vakvo nesto, i apsolutno sum PROTIV,ama ne znam tie lugeto sto tolkava zelba da gledas kako nekoj drug uziva, toa veke jas go sfakam kako bolest!!!

А колку од вас ви сакале да ѕиркаат додека некој друг има секс?

(Сакам искрени коментари!)

Јас сум тежок воајер! Шетам по паркови и шпиунирам парови!

Се зезам. Како помал бев живо заинтересиран, ама кога сфатив шо е тоа шо го прават и кој дел кај оди, се завртев према сопствените искуства. А и малку ме нервира кога некој е така „индискретен” па се работи кај што можат да го видат.

Не знам зошто цела тема се сведе на манијаци по паркови?

Може да ве гледа некој со дозвола, договорено, во приватност.....

Ах да.. и зошто вие мажите, или не сакате да ве гледаат, или ако сакате, тогаш може само девојка да ве гледа?

Се осеќаме загрозени од друг маж. Може му е поголем. :pos:

А друга девојка може и да се придружи, па да стане поинтересно.

Шала на страна, си уживам во приватноста и ја почитувам приватноста на другите. Шо ќе рече, нејќам ни да ме гледаат - ни да гледам.

Така де. Тоа е загрозувањето, може му е поголем па ќе ја прибере женската, а јас ќе си останам со мојот в раце.

yin yang напиша:
Ах да.. и зошто вие мажите, или не сакате да ве гледаат, или ако сакате, тогаш може само девојка да ве гледа?
Ко демек ние мажите не сакаме, а вие жените сакате? Какви глупи генерализации еј!
И тоа базирани на што? На твое лично искуство?

Не сакам да ме гледаат ни мажи, ни жени - ниту пак животни.

Нека се осмели некој планирано да гледа, ќе му избијам најлепши зуб.

Acid напиша:
Ко демек ние мажите не сакаме, а вие жените сакате? Какви глупи генерализации еј!
И тоа базирани на што? На твое лично искуство?

Не сакам да ме гледаат ни мажи, ни жени - ниту пак животни.

Нека се осмели некој планирано да гледа, ќе му избијам најлепши зуб.

А од каде ти се најде прозван жити мајка?

Убаво напишав: или не сакате да ве гледаат, или ако сакате, тогаш може само девојка да ве гледа?

Ауууу.. сега гледам.. требаше да напишам, или не сакате, а ОНИЕ КОИ Сакаат, сакаат да бидат видени од жени.

spooky напиша:
Така де. Тоа е загрозувањето, може му е поголем па ќе ја прибере женската, а јас ќе си останам со мојот в раце.

А тоа е верувам можно само ако девојката е со тебе само поради „твојот„ :)

Да не си ја пробуваме среќата, ѓаолот ни ора ни копа...

FortunE напиша:
Дали би прифатиле да имате секс додека некој друг (трет, итн.:icon_lol: ) ве посматра? Дали тоа би ве возбудило повеќе или би ви било непријатно?
Дали сте имале и како сте го доживеале тоа?

Баш ме интересира како на кајганџиите би делувал (или делувал) надзорот?

Не би прифатила да ме посматра некој. Би ми било непријатно ако некако може да ми се случи. Сум немала. Би делувал лошо дека ќе настрада некој:icon_lol:

divine напиша:
Не би прифатила да ме посматра некој. Би ми било непријатно ако некако може да ми се случи. Сум немала. Би делувал лошо дека ќе настрада некој:icon_lol:
А би сакала за ѕиркаш? :icon_eek:

A be decki najdobro e kamerceto vsoba i da se snimate dodeka uzivate vo momentot na samoto zadovolstvo i poslem mozi da go spodlite i so drugi po bliski se podrazbira a ako saka nekoja tipka da proba da vidi kako e to slobodno neka mi pisi.pozdrav do slednoto javuvanje.Kiss site ve sakam

Абе каков надзор не сакам да ме гледа некој додека го правам тоа,ни па сакам да гледам други....тоа си е интимна работа,интимна блискост со личноста шо ја сакам не сакам друг да има удел во таа ситуација па дури и само со посматрање....инаку ајде нека се постопли ми се оди на гробишта....:vozbud:

Мене ме пали "надзорот" бе, помислата дека некој може да ве види баш тогаш (ама само да ве види, не некој манијак да зјапа пол саат), секс на јавни места... :icon_lol:

А дали би прифатила некој трет да посматра и отпосле да се придружи.... хм..... ако третата личност е женско да, би прифатила, али не сега, можеби понатаму и нормално доколку сака и он....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom