Ако е точно тоа што се шушка дека утре ке бидат донесени неколку фудбалери добро ке биде, добар беше овој трансфер период за разлика од претходните, купивме добри играчи, само не ми е јасно зш е купен Ромеу на таа позиција ги имаме, моментално на располагање ни се Микел, МекИхран, а ми се чини дека и Рамиреш може да игра како последен во средниот ред, и овој трансфер период не поврзуваа со мн имиња(како и секој), според мене треба да се донесе уште Модрич, дај боже тој Леви да стане утре на десна нога и да попушти, а мислам дека клубот треба да го напушти Калу, можеби и Анелка друг никој, младите играчи да одат на позајмици, мора да имаме конкуренција во тимот и покрај тоа што некој докажани играчи нема да бидат ни на клупа да речеме, да се се бори секој за своете место во стартните 11, бидејќи знаеме минатата сезона како игравме цело зимо со едни исти играчи немавме доволно добри и искусни играчи на клупа, и тоа беше една од причините поради кои не можевме да земеме ниту една титула, се надевам дека тоа нема да биде случај и оваа сезона!