Препораки за игри

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Free ке биде? Ја играв првата магика и не успеав да ја свртам. Една од најтешките игри што сум ги играл..

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
MAGICKА Легенда од игра е ја тепам на Tunngle супер игра. :)
Со кој пач и која верзија? (обичната или виетнам) Јас ја играв на туннгле со 5 или 6 пач и имаше многу багови а после 5-6 пач не можеше да се игра на туннгле. Тогаш пачовите излагаа на 2-3 дена xD

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Prince of Persia The Forgotten Sands, графиката не е нешто посебно, но има ефекти, добра е треба да мислиш малце.. Обожавам вакви игри, ако заете некоја друга препорачајте слободно..

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Некоја слична како Splinter Cell: Double Agent?
За следнава конф:
Dual Core CPU, E5200@ 2.50ghz
RAM:2gb
VGA:Nvidia GeForce 9500gt 1gb.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Многу ја плукаат по коментари на јутјуб оваа,а ми изгледа како фино игриче.
Ваљда плукаат затоа што не го добиваат тоа што го сакаат, а тоа е Underground 3.

Изгледа интересна, ќе видиме најубаво кога ќе излезе.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Prince of Persia The Forgotten Sands, графиката не е нешто посебно, но има ефекти, добра е треба да мислиш малце.. Обожавам вакви игри, ако заете некоја друга препорачајте слободно..
Мене ми е глупава.Многу е едноставно се.Имаш 4-5 работи кои може да ги правиш со карактерот и тоа е (скокање,одење по ѕид,замавнување со сабја,отфрлање противници,премет напред и висење по згради).

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мене ми е глупава.Многу е едноставно се.Имаш 4-5 работи кои може да ги правиш со карактерот и тоа е (скокање,одење по ѕид,замавнување со сабја,отфрлање противници,премет напред и висење по згради).
Добро, можи не е нешто нај нај ама добра е.. Мене ми е најглупаво што воопшто нема крв. Но сепак кога ќе седнам да ја играм не можам да станам ради тоа што сум љубител на вакви игри, сега од на 1 Септември, прва ми е на списокот The Witcher а ако знаете и некој вакви слични кажете ми..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Разговориве шо убај ви се. Добра е, лоша е, срање е не симнувај, одлична е, не е многу многу добра ама сепак е...
Не овај наслов туку овај наслов.

Работава: да си ибиш работата.

Член од
17 март 2007
Мислења
12
Поени од реакции
3
Денес на замунда излегоа многу игри кои треба барем да се видат. Да почнеме со листата.
1. Gatling Gears
Е една од оние игри која е наменета вадење на целата агресија после враќање од тешка работа или тежок ден и е повеќе аркадно ориентирана. Пукањето е брзо и контролите реагираат одлично. Се на се добра игра.

2. Serious Sam Double D

Сте разлмилиле ли некогаш како би изгледала Serious Sam игра во 2д околина. Еве ви го одговорот. :).

Kajgana Shop

На врв Bottom