old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.158
- Поени од реакции
- 5.933
Со кој пач и која верзија? (обичната или виетнам) Јас ја играв на туннгле со 5 или 6 пач и имаше многу багови а после 5-6 пач не можеше да се игра на туннгле. Тогаш пачовите излагаа на 2-3 дена xDMAGICKА Легенда од игра е ја тепам на Tunngle супер игра.
и јас истово мислење го имам..според сите досегашни трејлериМногу ја плукаат по коментари на јутјуб оваа,а ми изгледа како фино игриче.
Ваљда плукаат затоа што не го добиваат тоа што го сакаат, а тоа е Underground 3.Многу ја плукаат по коментари на јутјуб оваа,а ми изгледа како фино игриче.
Мене ми е глупава.Многу е едноставно се.Имаш 4-5 работи кои може да ги правиш со карактерот и тоа е (скокање,одење по ѕид,замавнување со сабја,отфрлање противници,премет напред и висење по згради).Prince of Persia The Forgotten Sands, графиката не е нешто посебно, но има ефекти, добра е треба да мислиш малце.. Обожавам вакви игри, ако заете некоја друга препорачајте слободно..
Добро, можи не е нешто нај нај ама добра е.. Мене ми е најглупаво што воопшто нема крв. Но сепак кога ќе седнам да ја играм не можам да станам ради тоа што сум љубител на вакви игри, сега од на 1 Септември, прва ми е на списокот The Witcher а ако знаете и некој вакви слични кажете ми..Мене ми е глупава.Многу е едноставно се.Имаш 4-5 работи кои може да ги правиш со карактерот и тоа е (скокање,одење по ѕид,замавнување со сабја,отфрлање противници,премет напред и висење по згради).