Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Meчов беше копија од минатонеделниот меч со Наполи,тотална доминација и правење на солиден тим да изгледа како општинска лига.

Пеп=гениј

Барса=никогаш посилна

Ајде нека ни е честито победата,прв меч оваа сезона во Примера и одма почнуваме со петарди..па ова веќе не е хумано,а од блиски извори дознавам дека ако вака продолжат Барселона ќе го прекинат првенстевото на неопределено време,се додека Барселона не прекине со своите петарди:pos:,шала на страна,само нека продолжат вака и титула и оваа сезона е наша:vozbud:

Тиаго гол и две асистенции.:)

Играта супер, одлично движење на топката, одлични акции, постојан пресинг врз противникот, и резултатот беше неизбежен.
Голот на Санчез ќе му даде огромна самодоверба за понатака, а Фабрегас мислиш цел живот играл у Барса. Со Меси како се разбираа, мераци беше за гледање тоа, се потцеќаат на јуниорските денови...

Меси, ако не е Меси...Педро, ако не е Педро....Фабрегас, ако не е Фабрегас...Санчез, ако не е Санчез....Иниеста, ако не е Иниеста....Виља, ако не е Виља.....Тиаго, ако не е Тиаго...Чави.... нема спас...еден англиски коментатор...:icon_lol:

Не очекував до толку да ја потонеме подморницата..:)
Одличен почеток во Ла Лига, само така да продолжеме..
Фабре секоја утакмица гол :drk:

Зашто Алфа не ја даваат утакмицава? Вчера го дава задрид:eek:

Се чека денот кога Валдес ќе почне натревар од клупа :)

Pep is f*cKING genious!

Честито победа на сите фанови! Многу ми е мило со манита кога ќе се започне сезоната. Формацијата на Пеп на овој натпревар беше најблиску до онаа тактичка револуција за која читавме летото со 10 играчи што можат да играат на секоја позиција. Тиаго и Фабрегас беа страшни, без нив во тимот убеден сум дека сезоната што следи нема да беше толку успешна ама сега сум сигурен во спротивното. На Алексис му треба уште малку време за привикнување ама тој ќе биде нов член на стартните 11.Желбата за докажување и љубовта спрема новиот клуб ми се гаранција за тоа. А тие што победија со 6 разлика овој викенд и сите што збореа за нив нека му ја мислат. поздрав

А тие што победија со 6 разлика овој викенд и сите што збореа за нив нека му ја мислат. поздрав

Тие што победија со 6 разлика си ја научија лекцијата од лани,ќе даваат по 5-6 гола на секоја утакмица за да не влезат во минус со гол разлика после утакмицата со Барса. :)

Cesc: "It's very easy to connect with Messi. And Thiago is a phenomenon, today we've proven we can play together."

Иначе ете што вели Пеп за Кеита и Маскерано!
Guardiola: "Don't touch Mascherano and Keita, they're my little boys. They're two sunshines."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom