Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Досега официјално наши засилувања се Алварез,Џонатан и Поли!А си заминаа Ето,Пандев,Марига,Сантон и најверојатно АКО БОГ ДА,Мунтари!Со помин нека е!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
каков Џокер беше типот алал да му е се сеќавам проитв удинезе на фриули мислам се повреди адриано влезе Круз и одма гол даде и 1-0 заврши утакмицата
Против Јуве/Милан/Лацио ....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Јас уште сум убеден дека до крајот од преодниов рок ќе го донесеме Тевез. Ако претходно бев онака пола-пола, сега по одличната форма на Џеко и Агуеро, на Тевез може само да му падне цената.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.583
Поени од реакции
6.727
Јас уште сум убеден дека до крајот од преодниов рок ќе го донесеме Тевез. Ако претходно бев онака пола-пола, сега по одличната форма на Џеко и Агуеро, на Тевез може само да му падне цената.
Бене , Тевез да го донесеме за 2 дена? Тешко изводливо,, јас за разлика од тебе се молам на Зарате мада чуство имам дека ке останеме со Поли и Форлан како квази засилувања овој преоден рок.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
И да не му падне цената сигурно самиот тој ќе инсистира да си оди,тој не е научен на клупа да седи и да гледе како играт другите така да ако не си оде во ситу ќе стане како ринг а тоа манчини конечно не сака да го виде по ваквиот старт на сезоната.Сака мирот да го задржи така да сигурно дека тевез сега има поголеми шанси за премин од кога и да е било

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Sky: "Muntari, si tratta con il Fulham" Излеа Мунтари во Фулам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Бене , Тевез да го донесеме за 2 дена? Тешко изводливо,, јас за разлика од тебе се молам на Зарате мада чуство имам дека ке останеме со Поли и Форлан како квази засилувања овој преоден рок.
Тевез е поизводливо. Одлични релации имаат Интер и Сити, Тевез јавно побара да си замине, клупата му е загарантирана а беше капитен на тимот, Сити со тоа што ќе го држат на клупа губат 10 милиони во старт плус целата плата што ќе му ја даваат. Ниеден клуб освен Интер не е заинтересиран за него, а никој клуб освен Сити самите не би платиле за Тевез 40 милиони, колку што бараат. Они си знаат, мене ми е баајѓи изводливо на 31ви да падне договор.
Зарате е поевтина варијанта, али, има еден клучен збор во целата приказна: Лотито.
таг: Пандев

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
И да не му падне цената сигурно самиот тој ќе инсистира да си оди,тој не е научен на клупа да седи и да гледе како играт другите така да ако не си оде во ситу ќе стане како ринг а тоа манчини конечно не сака да го виде по ваквиот старт на сезоната.Сака мирот да го задржи така да сигурно дека тевез сега има поголеми шанси за премин од кога и да е било
Манчини многу ризикува со Тевез и Балотели на клупа...и двајцата не се навикнати да седат многу на клупа и секој момент може да им пукне филм и да ја нарушат атмосверата во тимот, осеќам Балотели врие, оти на предходниве две кола не влезе во игра.
--- надополнето: Aug 29, 2011 6:12 PM ---
Sky: "Palacio all'Inter: possibilità vicine allo zero" ( Скај - Паласио во Интер - Можноста блиску до Нула).

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
aee316e87e5b9de46862ca94ccf2d0a2-49273-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpeg
Пред да полета за Милано...уште не е пристигнат но сепак има веке прекар GLADIATOR!!!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Досега официјално наши засилувања се Алварез,Џонатан и Поли!А си заминаа Ето,Пандев,Марига,Сантон и најверојатно АКО БОГ ДА,Мунтари!Со помин нека е!
одлично си заминаа проверени играчи кои имаат играно и давано резултати на големи натпревари, а се засиливме со ПОТЕНЦИЈАЛНИ ѕвезди, кои може и никогаш нема да блеснат... но тоа е тоа, просек екипа сме... ќе се молиме бар уште 5 години за да влеземе во 1/4, 1/2 финале... Не очекува макотрпна сезона со срцеви удари, изливи на мозок, во која Интер ќе се обиде да избори место кое ќе го носи во КВАЛИФИКАЦИИТЕ за Лигата на Шампионите...

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Абре ае уживајте Интер ќе си биде секојпат Интер губил или не губил.ИНТЕР ВО СРЦЕТО СЕКОГАШ:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Зарате е поевтина варијанта, али, има еден клучен збор во целата приказна: Лотито.
таг: Пандев
И Фараони ако не сте знаеле им го украдовме на Лацио и за него Лотито ни се лутеше.
Редно е Морати да му купи еден играч ако треба да е поскап.
Тие Зарате го земаа 21 милиони.Лотито сега го дава за 18 понудата била ваква Интер одма да им плати 6 милиони ако сака да го откупи до крај уште 12 на крај од година,но газда Морати изјави скап му бил.

Kajgana Shop

На врв Bottom