^ Е ова е добар извештај. Ви ја затворија темата за Шкендија пошто спамавте со глупави постови. Ако имате да пишете нешто напишете како постов на Али Паша. Ипак ова е тема за македонско првенство, а не за ФК Шкендија. Плус постовите вфи се хаварија. Мешани англиски зборови со Македонски, и се тоа на латиница. Да бев модератор се ќе испобришев
Поминаа пет кола, а настаните се одвиваат посдобро од тоа што очекував. Апетуитите ми пораснаа, повеќе не се задоволувам со место во Европа, туку се бара титула
Мерталург изненадува. Па мајко му стара, лани имаа посдсобар тим и неможеа да победат, а годинава газат. Работнички дополнитњлно ќе се засилува, али реално со млад тим не се освојува титула.
Битката ќе биде меѓу Шкендија и Вардар. И двете екипи се во добра форма. Нас дополнително ќе ни се приклучат Стјепановиќ и Гроздановски, а се чека и враќањето на Стојковиќ. Мечот на 01 октомври, би требало да биде врв досега
Шкендија си ја фати формата. Има доста силен навален ред, ама затоа во одбрана сте ми некако слаби. Во Тетово не очекувам некој да се изнаигра, али проблемот ви се јавува надвор од дома.
Не очекува неизвесна сезона. Дефинитивно поквалитетна од лани, со оглед на тоа што има многу повратници во мак фудбалот. Но реално сеуште лигата ни е тапанарија...
Ниту една екипа со сегашните состави не би можела да просперира во Европа.
Но има време, ништо не се знае...