Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
На три натпревари , 3 црвени плус 1 суспензија , оставете го поразов настрана и кажете дека се е во ред со тимов ?
Џенкинсон не сакаше да деле од Фримпонг, и Жервињо дури закасна малце 3тиот меч доби црвен, Џенкинсон на место на Ебуе совршено нели ?

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Не изигравмe ништо поразлично од првиот натрпевар со Удинезе , оној со Ливерпул и Њукасл само што за разлика од нив Манчестер ги искористи шансите , и после Вегер ке вика сме паднале психички.. негова вина , најлоша утакмица од кога навивам за Арсенал дефинитивно

Сеа низ град не можам да прошетам а не дај боже на фб да седнам , одам да се дружам со ракивче, нема лек .. :)

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
МРШ клошариииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
--- надополнето: Aug 28, 2011 6:27 PM ---
СМРТ ЗА ВЕНГЕРРР!!!!!!!!!!!!!!!!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ја си седам дома,за Логикс незнам :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Прв пост и одма да плукаш,полека бе друже...зошто смрт?

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
21ви век сме друже , јавната смрт е забранета од пред 1-2 века ..единствено на истокот некои земји сеуште негуваат смрт со каменување ии бесење , ако мислеше на тоа ..

Добредојде на форумот , добро преставување имаше , сега и венгер се плаши од тебе ..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ја си седам дома,за Логикс незнам :)
Кај другар гледах и после со знамето замотан си ојдех..:))) Ќе излевам друже,ако не ме направии играчите горд,ме направии навивачите.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Уште кога гледам кој ти е на аватар се гледа дека си смешен :pos: ако навиваш за друг клуб пиши на друг фан клуб не тука.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се растажувајте дечки...за клубот се навива и во добро и во лошо..(не сум фан на Арсенал но ова го постирам бидејќи ми падна многу жал за Венгер за фановите таму на Олд Трафорд и општо за целиот клуб)...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Навистина ми падна криво за поразот денес од Ѓаволите.Ве следам подолго време и навистина многу убав фудбал игравте за око.Што се случи со предавниците како Фабрегас и тој Насри кој парите ги става над задоволството да игра фудбал од срце и самиот незнам.
Туку и ние не сме поарни!Ај поздрав!

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Не изигравмe ништо поразлично од првиот натрпевар со Удинезе , оној со Ливерпул и Њукасл само што за разлика од нив Манчестер ги искористи шансите , и после Вегер ке вика сме паднале психички.. негова вина , најлоша утакмица од кога навивам за Арсенал дефинитивно

Сеа низ град не можам да прошетам а не дај боже на фб да седнам , одам да се дружам со ракивче, нема лек .. :)
Тури ми и за мене :(

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Трите такозвани засилувања најверојатно ќе бидат Cahill, Yann M'Vila и Park.
Аххххххххххххххххххххххх пфууууууууууу

Kajgana Shop

На врв Bottom